Yine bi sinav yeni bi sinav:ik heb leervaardigheidstoets

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Re: Yine bi sinav yeni bi sinav:ik heb leervaardigheidstoets

Mesaj gönderen hatice25 »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

ben geldim,,,,hemen yaziyorum yasadiklarimi ,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht

Mesaj gönderen sengul79 »

hosgeldin canim:)

bekliyoz merakla

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

oncelikle hepinize desteklerinizden dolayi cok ama cok tesekkur ediyorum,,,bugun yine 5 bucuga kadar okuldaydim test cozdum niveau3 seviyesinde ve niveau 2,5 cikti ve dusumdumki demekki emeklerim bosa gitmemiss yarim niveauda olsa kendi kendime basaribilmisim hemde 3-4 ay gibi bi zamanda demekki okulda gecirdigim calistigim saatler bosa gitmemis bunun icin cok sevincliyim oncelikle...simdi yasadiklarima gelince :
sabah kalktim arkdslarla sozlesmistik spora gidicektik kalktim hazirlandim spor cantami hazirladim ciktim evden gittik arkdslarla orda bicok bayanla tanistim turk ve diger ulkelerden,,,hepberaber muzik esliginde aerobisch yaptik ordan ciktik okula gittik guya calisacaktim ama ordada arkdslarla oturunca sohbet aldi basini gitti saat 3 e kadar sohbet ettik sonra 4 e dogru hocalardan yardim istedim bugun testim var niveauverhoger icin ve nasil bisey oldugunu bilmiyorum yardimci olurmusunuz dedim bana niveau 3 seviyesinde kitapcik verdiler vede yarim saat sure ...tam kiti kitina gitti ssurem ve sorulari cozdum uzun uzun tekstler sorular fln neyse sonuc 2.5 cikti kostura kostura ciktim okuldan eve geldim sirilsiklam bi halde (yagmura yakalandim yuruyeyim derken) eve geldim hazirlandim arabaya atladim gittim saat 6 bucukdu,,,adama dedim benim leervaardigheidstoets um var,,,ismime bakti ok dedi yukari katta kantinde bekleyin cgiricaklar sizi ok dedim ciktim ,,,cnm skldi birazda stresim yatissin die arkdsmi aradim konustuk konustuk derken bi kadin geldi dedim arkdsma ben seni sonra arayayim bi kadin geldi belki beni cagirir,kapattim kadin konusuodu pardon hangi sinav icin cagirdiniz dedim gel benle dedi (ne oldugunu soylemeden) indim kadinin pesinden asagi tam gidiodum resepsiyondaki adam bana seslendi siz gitmeyin o test sizin icin degil dedi bende dedim bayana sordum ne icin cagirdiniz die kadin sadece benimle gel dedi bende gidiyodum dedim onemli deil mevrouw .... siniz demi dedi evet dedim siz su yukardaki adamla gitceksiniz dedi,,,ok dedim geri ciktim yukari slmlastik adam beni aldi dogru dedi asagi gitceksiniz dedi beraber iniyoduk asagi resepsiyondaki adam o bayanin traject toetsu var dedi adam aaa pardon dedi soyadiniz ne soyledim kagitdada gosterdim gelin benle dedi,,,guldu erken gelmissiniz oyuzden asagidaki test icin sandim dedi ,,guldum evet erken geldim dedim,,,koridorda biraz yurudukden sonra siz burda biraz oturun baskalarida gelicek dedi sizi biraz bekleticez dedi ok geen problem dedim,,,adam gitti 1 dk sonra baska bi kadinla geldi neyse siz gelin baslayin dedi gelen olursa gelir dedi girdik bi sinifa adam bizi birakti gitti bizde kadinla sohbete koyulduk cok tuaf bi dille konusuodu telefonda nerden gelmis anlamadim ama turk degildi hahahaa....adam geldi anlatti iste tempotoets dedi niveau yukseltmek istediginizden ogrenme temponuzu cozmek icin dedi okey dedik,,,eger bu A kitapcigini iyi yaparsaniz sizin icin iyi bi sonuc dedi,,kitapciklari verdi 7 de basladik bukadar kolay olucagini hic dusunmemistim 45 dk diyolardi ben 20.dk da bitirmis son kez kontrol ediyodum kitapcigi diger bayan kontrol etmeden verdi sanirim gitti kadin adam sonra acti kitapcigi kontrol etmeye basladi bende dedim biraz ooyalanim benimkiinede baksin belki sonucu soyler,,,kadininkini bitirince bende bitirmis gibi yaptim bittimi dedi evet dedim,,,hmm snel dedi,,,turkiyedenmi geldin dedi evet dedim sizdemi turksunuz dedim yok ben marokanim dedi pardon dedim ben yeni geldim sayilir eger birine bakarsam anlayamiyorum turkmu marokanmi dedim onemli deil dedi guldu,,,ama guzel konusuosun ve testi de hizli bitirdin dedi kaca kadar okudun dedi turkiyede dedi soyledim hmm testin cok iyi dedi gercektenmi dedim ja dedi tskrler dedim,,,adam kontrol ediyodu bende bakabilirmiyim dedim tabiki dedi baktim adam isaretlemeleri yaparken baktim hepsine goed isareti ciziyo o cizdikce ben sevindim tabiki,,,dat is helemaal goed dedi sonra bitanesini bos birakmistim anlamadim oraaya gelince bunu anlamadim dedim onemli deil dedi issaretledi isaretledi sonuc 25 soruda 24 dogru eeeee dedim nolcak simdi 24 dogrum varsa oda dedi bu cok iyi bi sonuc hizli grupdan baslicaksin ve senin icin gercekten iyi bisey bu dedi,,,guldum tskrler dedim,,,ne zaman sonuc alirim iste mektup mu yollicaksiniz mail yada telefonmu dedim mektup yollicaz dedi eger yeterli sayiya ulasirsak baslicaksiniz dedi ok dedim oyle iyi aksamlar dileyerek vedalastik ciktim arabaya atladim geldim ilkdefa karanlik havada okadar yoldan tek basima geldim arabayla buda iyi bi aksam ve iyi bi tecrube oldu :lol: boyle iste neden bu kadar detayli yazdim cunku sorulari kafamda toparlamaya calisiyorum( dusunme payi yaratiyorum yani kendime :lol: ) umarim sklmassiniz okurken,,,tekrar hepinize tskrler destekleriniz icin,,,

sengul79 yazdı:hosgeldin canim:)

bekliyoz merakla

hosbulduk ablacim,,,
hollandadayim(2008-5)

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

tebrik ederim

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

saol cnm allah razi olsun...ama gercekten ovunmemi gerektiricek yada bunuda basardim dememi gerektiricek bisey degildi geneli mantik ve zeka sorulariydi zor degildi yani,,,sadece 2-3 soru beni cok zorladi 1 ini bos biraktim digerlerinide biraz dusunup degisik metodlar deneyerek cozdum ,,,mesela ornek verim

8-5-11-8-14-11-17-14 .... bu noktali yere ne gelmeli hadi bakalim cvplari bekliyorum tabi sonucu nasil buldugunuzuda,,,,

bu kim --------bu kim
bu bonu------- ?????
le bonueu-----?????

cvplari bekliyorum,,,
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
konyali
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Konya
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen konyali »

sansli yazdı:saol cnm allah razi olsun...ama gercekten ovunmemi gerektiricek yada bunuda basardim dememi gerektiricek bisey degildi geneli mantik ve zeka sorulariydi zor degildi yani,,,sadece 2-3 soru beni cok zorladi 1 ini bos biraktim digerlerinide biraz dusunup degisik metodlar deneyerek cozdum ,,,mesela ornek verim

8-5-11-8-14-11-17- .... bu noktali yere ne gelmeli hadi bakalim cvplari bekliyorum tabi sonucu nasil buldugunuzuda,,,,

bu kim --------bu kim
bu bonu------- ?????
le bonueu-----?????

cvplari bekliyorum,,,
cnm öncelikle tebrikler iyi gectigine sevindim ;)

8-5-11-8-14-11-17- .... sanırım 14 gelicek nasıl buldugumu sorarsan sayı sırasına göre tahminim ama galiba yanlıs bilmiyomda hihi :)

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

saol cnm allah razi olsun,,,
cvplara gelince ikincisini cvplamamissin ama birincisi yanlis malesef tatlim,,,biraz daha cvplayan olursa sonra cvbi mantigiyla (yani nasil cozulmesi gerektigiyle) anlaticam,,,
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
konyali
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Konya
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen konyali »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

hollandadayim(2008-5)

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön