bosanma

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

bosanma

Mesaj gönderen attractive01 »

Arkadaslar herkese hayirli gunler oncelikle. Baslik biraz ic bunaltici olsada sizin bilgilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. Simdi arkadaslarimindan biru su halde ney yapmak lasim gibi cocukca bir sey degilde kendi durumumdan bahsetmek istiyorum cunku durumum boyle.. Hollandaytaya geleli iki sene olmadi ama olacak kismetse Esim holllandali simdi hemen birileri cikim sahte evlilik hollandalilarla bu sorun seylerini ilkelce cevap vermesin lutfen bu sorunlar herhangi bur turk insaninda cikar goruyoruzda onun icin bur ricada bulunim dedim.. Ana konuye girim izninizle simdi dedigim gibi ben 2 sene olacak 3 ay sonra ama esimle iyi gecenemiyoruz diyim surekli beni hemen hemen her gun gondermekle tehdit ediyor bir hatamda hemen ustara gibi kalbimi paramparca eden sozlerie basliyor insan olarak ve hassa biri olarak psikolojimi cok bozuyor 1.5 sene boyle surdurmeye devam etmeyo becerdim ama cok zorlaniyorum Elimden gelenide yapiyor ve oldukca ileri goruslu oldygumuda dusunuyorum ama ne yapsam yaranamiyorum kiskanclik diyen en kucuk bir sey de bile hemen yeter simdi avukati ariyacam iisn bitti senin ve bu sekil her gun onlarca laf... Ne yapacagimi bilmiyorum problem su ki 4 yasina girecek Allah sizlerinkinde bagislasin bir kizim var onu hatrina sabir sabir diyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Bazen siddet uygulamaya bile kalkisiyor diyim bana bir erkek tabiki bir sye yapamiyorum beni gonderir cocugumud abir daha gormemem diye Sizden ogrenmek istedigim sey bazi arkadaslarlada sordum aratisrim yabancilar polisindeki arkadasimada sordum bilmiyorum oyle seni gondermek cok kolay degil avruapa anayassina gore iste aile bagi koparilamaz bilmem nedir falan veya sen avukata yok dersen yine 2 sene alir burda kalirsin diyeninden veya baska birini bul diyen yine kalirsin bu cok kolay secenek gibi aba karakterimdende bira ihanet gibi gelsede bilemiyorum yani boyle secenek sunan bilgiler veren arkadaslarda var Avukat bumarasida var elimde ama dedim yinede sizin icinizde bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yararlanim sen son avukata gizlice gidim dedim. Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim lutfen .......

Ikincide vatandaslik konusunda aslinda gozimde yok ama sartlardan dolayi malesef.. simdi burda 19 aydir burdayim bazi arkadaslar inburger veya a2 alirsa 3 sene beklemene gerek yok diyor falan bu konuda keisn bilgisi olan var mi sukur hollandacam turkiyen iyi saten okula inburger e gitigimde hemen 1 ay formalite icabi imza verin hemen size sibnav alalim tarhini ve ondan sonra bana bir opleiding bile sundular konuya gelirsek vatandaslik icin ben ind sayfasindada okudum onafgebroken ifadesi var araliksiz 3 sene gibi ama yinede icinizde mutlaka bilgisi olan arkadaslarimdan yararlanmak isterim olmasada belediyeye gidecem en son care simdiden her sey icin tesekkurler Allah yar ve yardimciniz olsun... :geek:

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: bosanma

Mesaj gönderen sansli »

attractive arkdsm inan okadar uzuldumki daha dun gibi hatirliyorum ne heveslerle ugrasiyodun heycanliydin,,,boyle seyler olmasi gercekten uzucu ...lafi uzatip seni daha fazla uzmek istemedigimden konuya giricem gecen bi arkdsmza daha yazmistim,,,kisaca ozet geceyim boyle anlasmazliklar da 3 sene sarti aranmamasi iicin aile ici siddet veya ayni isyerinde 1 sene kontratli calismis olmak oturumu kendi ustune ceviirme hakkini veriyo sana (yani durumlar detaylar nasildir bilemem ama sormak lazim) benim bi yazi alintim vardi onu bulup linkini yollim bi bak istersen,,,umarim hersey gonlunce olur hersey yoluna girer arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

arkdsm buldum yazimi burayi bi kontrol et istersen,,,

http://forum.dilogren.com/viewtopic.php?f=16&t=3795
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
serdariscan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: breda

Mesaj gönderen serdariscan »

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

Allah sabir versin. Keske bilgimiz olsaydida faydamiz dokunsaydi.
Insallah yuvaniz yikilmadan en dogrusunu yapar bu sikintilari unutursunuz.

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

durumuna cok uzuldum arkasim.keske yardimci olabilmek icin elimizden bisey gelseydi.Allah yardimcin olsun
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Mesaj gönderen erkan »

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul