belcıka aile birleşimi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: belcıka aile birleşimi
escinsel evlilikler hollandada serbest evlenilebiliniyo bildigim kadariyla,,,ama yetkililere kars cok dikkatli olmali onlari suphelendirmemelisiniz,,,nisanlimla altli ustlu otururuz diosun ama sizin kaydiniz yokmu belcikada yani beraber bi birlesim yapmak iicn basvurdunuz e simdi sen baska bi bayanla istek yapip gelsen nisanlinin apartmanina yerlessen dikkat cekmezmi diye dusundum simdi ,,,ama bak dusundukce careler cikiyo ortaya bu da bi care olabilir sende diosun bi bayan yapmis diye demekki olmucak bisey deil,,,dedigin gibi hollandaya yanina geldigin partnerin esin yaninda 3 sene ayni adresde kalman gerekli,,,tabi seni yanina alan kisinin hollanda pasportu varsa 3 sene yok sadece oturum karti varsa ozaamn 5 sene ayni adresde kalmak zorundasiniz,,,ama soyle bi durumda var bu 3 sene 5 sene sarti bazi durumlarda aranmiyor. ( aile ici siddet gibi,,,ayni isyerinde 1sene kontratli calismis olmak gibi) tam detayli olarak bilmiyorum ama benim bi iletim vardi bosandikdan sonra hollandada kalabilirmiyim di adi,,,eger oturumunu kendi ustune cevirebilirsen 1 sene kontratli bi iste calisip yada aile ici siddet goruyorum ama oturumun olmesini istemyiroum seklinde bi durumda oturum kendi ustune cevrilirse ozaman yanina gittigin partnerden ayrilirsan oturumunu devam ettirme sansin oluyo diye biliyorum,,,o iletimi orayi bi oku istersen hangi durumlarda 3-5 sene sarti aranmiyo orda yaziodu,,,senin bosanma surecini bekleme gibi bi zorunlulugunda yok anladigim kadariyla nisanlisin daha,bu durumda daha cabuk harekete gecebilirsin diye dusunuyorum,,,umarim hersey gonlunce olur arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
anladim cnm bu cok guzel bi haber sevindim senin adina,,,bugun haberleri izleyemedigim icin goremedim ama daha onceden duymustum bu haberi...kesin uygulanmaya nezaman baslanacagi onemli olan,,,tam olarak bilmiyorum ama 900 kusur diye duymustum ama seni yaniltip sevindirmek istemem kesin bilemiyorum cunku,,,ins ins ins guzel gunler senin icinde yakindadir arkdsm,,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: zonguldak
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Beginner
iide bana dosya nosu verilmediki???
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Belcika-Liege
Elifce kardesim IKS yi tekrar ara dosya numarani sor onlar sana soylecekler.5 haneli bir numara verecekler Atabilgin arkadasin verdigi linke tikla dediklerini yap.Sonuc hayirli olur insallah...
-
- Beginner
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
nedir bekleme de olan dosya numaranızı aldınız mı buraya yazarsanız kontrol ederiz