vize hakkında
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Mersin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Amsterdam-Rotterdam-Eindhoven
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: vize hakkında
kardes benim bildigim kadar sure yok ama sana tavsiyem tekrar donmen icin iyi bir bahanen olamasi lazim yani konsoloslukta sorduklarinda cevabin hazir olmasi lazim sana yeni gelmisin neden tekrar gitmek istiyorsun dediginde
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Mersin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Amsterdam-Rotterdam-Eindhoven
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
Re: vize hakkında
fazla tasalanmana gerek yok ben önceden cok gittim geldim turist olarak ne zaman nede baska birsey etkilemiyor hemen basvuru yapabilirsin ve hollandaya vize alip ve zamaninda girip cıkanlara diger girislerinde fazla zorluk yapmiyorlar meraklanma sen hic , cokta dusunme bana 2. gidisimde sormamislardi bile