4ay bekletmelerının sebebı yenı kanun gelmesı

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
polat66
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat
Yabanci_Ulke: hollanda

4ay bekletmelerının sebebı yenı kanun gelmesı

Mesaj gönderen polat66 »

ark ben 4ay beklıyordum bugun telefon actıgımızda bu ay cıkacak kanun ıcın bekletıyorlarmıs maası 1.200 euro dusuruyorlarmıs oyuzden 1ay daha bekleyecekmısız yanı ark artık 1.5 uzerı maas olayı bıtmıs bu ay ıcnde yuyurluge gececekmıs

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir
Yabanci_Ulke: Belcika

Re: 4ay bekletmelerının sebebı yenı kanun gelmesı

Mesaj gönderen fatih12 »

hadi bakalım :))))

c.adiyaman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Mesaj gönderen c.adiyaman »

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen fatih12 »

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Mesaj gönderen 2run34 »

Evet arkadaslar bende ind nin sitesine baktim gercekten cok guzel bi haber yeni arkadaslara cok iyi oldu.Ama burda sinav icin fazla para alacagida yaziyor belli bi miktar yazmamislar.Turkiyede yapilan sinava.Ve 18 olan yas da 21 e cikarilacakmis.

http://www.regering.nl/Actueel/Persberi ... kgetrokken
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

Kullanıcı avatarı
konyali
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Konya
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen konyali »

2run34 yazdı:Evet arkadaslar bende ind nin sitesine baktim gercekten cok guzel bi haber yeni arkadaslara cok iyi oldu.Ama burda sinav icin fazla para alacagida yaziyor belli bi miktar yazmamislar.Turkiyede yapilan sinava.Ve 18 olan yas da 21 e cikarilacakmis.

http://www.regering.nl/Actueel/Persberi ... kgetrokken
Zaten 21 degilmiydi ? Ayrıca güzel haberi anlamadım. :roll:

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

yas zaten 21 di,,,iyi haber neymis bende anlayamadim ama sanirim c.adiyaman arkdsmzn msjina hitaben oyle yazdi arkdsmz,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

yavuzkoc
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: adana

Mesaj gönderen yavuzkoc »

arkadasım ne kanunun dan bahsedıyorsun sen.senın zaten eksıklerın yok ıse sana bır cevap vermelerı gerekıyor.senınle o kanun un ne alakası var.oyalama taktıgı yapıyorlar ve yıldırmaya calısıyorlar.sankı sen o kanun yururlulukte ıken mı basvuruda bulundun yada tam kanun cıkacak tı da mı basvuruda buılundun.

basvuranların cogu vızelrını aldı.senden sonra ve hatta benden sonra basvuranlar bıle vızelerını aldılar.sımdı kanun mu dıyorlar sana ınd dekı gorevlıler.yalan soyluyorlar sahtekarlar.

yada senın maas ıle ılgılı bır durumun var o nedenle bekletıyorlar dıye dusunuyourm.

kendımle ılgılı olarak ben 01 subat ta basvuruda bulundum.20 nısan a cevap verceklerını soyledıler . fakat gecen hafta aradıgımızda 5 nısan a kadar bır cevap alcagımızı belırtıler.29 martta aksam saat 17 30 cıvarında esımı arıyor ınd den bır gorevlı ve maas kagıdının fax olarak kendılerıne gonderılmesı gerektıgını soyluyorlar .akabınde de 5 ıne kadar cevap alcaksınız dıye teklrar soyluıyorlar.hatta bu hafta dıyorlar.yanı cumagunune kadar.esımde salı gunu verdıklerı fax nosuna gonderıyor maas kagıdını.

bugun bıraz once aradıgımızda ıse soyledıklerı aynı.5 ıne kadar gelmesı gerekıyor dıye tekrar soyluıyor o gorevlı ve esımde dıyor kı 5 ı tatıl.o zaman dıyor gorevlı salı gunu tekrar arayın.

sımdı kımın ne dıyecegını yada ne yapacagını kımse bılmıyor ınd de.bır duzensızlık var acıkca bellı.ınsallah arkadaslar bızlerın karsılastıgı sorunlar ıle karsılasmazlar.

sınava gırcek olan arkadaslara vıze basvuırusu yapan arkadaslara ve esının ıs bulmasını bekleyen arkadaslara rabbımyardımcı olsun.bol sanslar

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Mesaj gönderen 2run34 »

sansli yazdı:yas zaten 21 di,,,iyi haber neymis bende anlayamadim ama sanirim c.adiyaman arkdsmzn msjina hitaben oyle yazdi arkdsmz,,,

İyi haber su an olan maas 100 de 120 ya onu 100 de 100 e cekecekler yani asgari ucret yeterli olacak bu yas olayıda gercek hollandalı olanlarda 18 yas sartı vardı galiba ondan ama maas düsüyor bu cok iyi.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

Kullanıcı avatarı
polat66
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat

Mesaj gönderen polat66 »

yavuzkoc yazdı:arkadasım ne kanunun dan bahsedıyorsun sen.senın zaten eksıklerın yok ıse sana bır cevap vermelerı gerekıyor.senınle o kanun un ne alakası var.oyalama taktıgı yapıyorlar ve yıldırmaya calısıyorlar.sankı sen o kanun yururlulukte ıken mı basvuruda bulundun yada tam kanun cıkacak tı da mı basvuruda buılundun.

basvuranların cogu vızelrını aldı.senden sonra ve hatta benden sonra basvuranlar bıle vızelerını aldılar.sımdı kanun mu dıyorlar sana ınd dekı gorevlıler.yalan soyluyorlar sahtekarlar.

yada senın maas ıle ılgılı bır durumun var o nedenle bekletıyorlar dıye dusunuyourm.

kendımle ılgılı olarak ben 01 subat ta basvuruda bulundum.20 nısan a cevap verceklerını soyledıler . fakat gecen hafta aradıgımızda 5 nısan a kadar bır cevap alcagımızı belırtıler.29 martta aksam saat 17 30 cıvarında esımı arıyor ınd den bır gorevlı ve maas kagıdının fax olarak kendılerıne gonderılmesı gerektıgını soyluyorlar .akabınde de 5 ıne kadar cevap alcaksınız dıye teklrar soyluıyorlar.hatta bu hafta dıyorlar.yanı cumagunune kadar.esımde salı gunu verdıklerı fax nosuna gonderıyor maas kagıdını.

bugun bıraz once aradıgımızda ıse soyledıklerı aynı.5 ıne kadar gelmesı gerekıyor dıye tekrar soyluıyor o gorevlı ve esımde dıyor kı 5 ı tatıl.o zaman dıyor gorevlı salı gunu tekrar arayın.

sımdı kımın ne dıyecegını yada ne yapacagını kımse bılmıyor ınd de.bır duzensızlık var acıkca bellı.ınsallah arkadaslar bızlerın karsılastıgı sorunlar ıle karsılasmazlar.

sınava gırcek olan arkadaslara vıze basvuırusu yapan arkadaslara ve esının ıs bulmasını bekleyen arkadaslara rabbımyardımcı olsun.bol sanslar
Benım maassla bı sorunum yok ben aralıgın 25 de basvuru yaptım bana en son 2 mart son gun haber verıceklerdı vermedıler telefonlara cıkmıyordu en son telefon actıgımızda bboyle kanun oldugunu ve onun ıcın bekletıyoruz dedı bence ınandırıcı bulmadım bu nekadar bekleyecegımıde bılmıyorum surede vermedı 1 aya kalmaz dedı ama pek ınandırıcı gelmedı 4 ay oldu herhalde 6 ay bekletecek bunlar sınırden patlıyoruz zaten allah herkezın yardımcısı olsun

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön