**** Evett Sonunda sınava girdim bende! DETAYLI tecrübeem :)
Moderatör: sansli
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
Re: **** Evett Sonunda sınava girdim bende! DETAYLI tecrübeem :)
tebrikler arkadasim darisi vizeye insallah...
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
insallah insallah arkadasm cümlemiz icinzeyna yazdı:tebrikler arkadasim darisi vizeye insallah...
-
- Mezun-NL
slm arkadaslar c.adiyaman kardesim gecmisleeerr olsun allah vizende kolaylik versin diger sinava gircek arkadaslarim kendinizi hiiicc skntiya sokmaniza gerek yok tamam haklisiniz butun gozler sizde yapicam mi yapamiycammi korkusu var ama gercekten eger rahat davranmazsaniz gozlemci tarafindanda kotu karsilanabilirsiniz olabildigince rahat guler yuzlu bilmiyosanizda biliyomus gibi kendinden emin bi sekilde durmanizi tavsiye ederim.sinav sorularinida ancaak ikinci bolumu kulak asinaliginiz coook fazlaysa anlayabiliyosunuz ben gercekten ilk sinavimdacok zorlandim cunku o zaman hic cd dinlememistim ama ikincisinde midem bulanacak kadar cd dinlemistim bide hani soruya dogru cevap vericemmi veremiycemmi korkusunu atin ustunuzden orda akliniza ilk gelen kelimeyi agzinizdan cikartin tabiki dogru bildiklerinizi soleyin ama bilemezseniz de akliniza gelen ilk yabanci kelimeyi cikartin bu sinavda ben sunu farkettim ki bilip bilmenize deil konusabilmenize bakiyolar..bide son bi tavsiye sonda hikaye anlatiyolar ya onda cok zorlanabilirsiniz eger rahat gecmek istiyosaniz kendinizi anlatin onlar hikayenin ozetini istiyo fakat orda onemli olan hic susmamaniz ben sahsen ole yaptim.adimi soyadimi nerde dogdugumu dogum tarihimi evli oldugumu hollandaya gelmek istedigimi dil ogrenmek istedigimi ve bunlara benzer bicok sey soyledim ve kazandim simdi hollandadayim oturumumuda aldim allaha sukur allah hepinizin yardimcisi olsun kendinizi kasmayin bilemiycem die
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
tesekkür ediyorum kardesim , arkadasimiza katiliyorum o baskiyi stresi yasamayin arkadaslar rahat olun ve düsünmeyin özellikle nazeggenda düsünmeyin egerki anlamaya calisirsaniz zaman doluyor ve digerine geciyor akliniza geleni soyleyin ve gecin ne duyuyorsaniz kimse merak etmesin herkez cok rahatca gececektir eminim , tabiii hic birsey bilmiyorsan orada yapacak birsey yok maglesef biraz calisma ile bu is tamamdir , insallah kardesim hepimiz rahatca gelebiliriz hayatimizi kurabiliriz allah hepimize yardim etsingül güzeli yazdı:slm arkadaslar c.adiyaman kardesim gecmisleeerr olsun allah vizende kolaylik versin diger sinava gircek arkadaslarim kendinizi hiiicc skntiya sokmaniza gerek yok tamam haklisiniz butun gozler sizde yapicam mi yapamiycammi korkusu var ama gercekten eger rahat davranmazsaniz gozlemci tarafindanda kotu karsilanabilirsiniz olabildigince rahat guler yuzlu bilmiyosanizda biliyomus gibi kendinden emin bi sekilde durmanizi tavsiye ederim.sinav sorularinida ancaak ikinci bolumu kulak asinaliginiz coook fazlaysa anlayabiliyosunuz ben gercekten ilk sinavimdacok zorlandim cunku o zaman hic cd dinlememistim ama ikincisinde midem bulanacak kadar cd dinlemistim bide hani soruya dogru cevap vericemmi veremiycemmi korkusunu atin ustunuzden orda akliniza ilk gelen kelimeyi agzinizdan cikartin tabiki dogru bildiklerinizi soleyin ama bilemezseniz de akliniza gelen ilk yabanci kelimeyi cikartin bu sinavda ben sunu farkettim ki bilip bilmenize deil konusabilmenize bakiyolar..bide son bi tavsiye sonda hikaye anlatiyolar ya onda cok zorlanabilirsiniz eger rahat gecmek istiyosaniz kendinizi anlatin onlar hikayenin ozetini istiyo fakat orda onemli olan hic susmamaniz ben sahsen ole yaptim.adimi soyadimi nerde dogdugumu dogum tarihimi evli oldugumu hollandaya gelmek istedigimi dil ogrenmek istedigimi ve bunlara benzer bicok sey soyledim ve kazandim simdi hollandadayim oturumumuda aldim allaha sukur allah hepinizin yardimcisi olsun kendinizi kasmayin bilemiycem die
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
cok sevındım senın adına arkdsm ıcımdekı sesın benı yanıltmamıs olmasınada sevındım,,,darısı vızenın basına ıns ıns ıns...ben demıstım kazanıcaksın dıye sımdı daha ıyı anlamıssındır demı stres yapılcak bısey olmadıgını(ama calıstıgın ıcın tabı)....
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
arkadasım hayırlı olsun sen sınavı yaptın kurtuldun insallah tez zamandada vızen cıkar ve sevdıgıne kavusursun amın darısı bızlere olsun rabbım kımseyı sevdıgınden ayırmasın amın
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
anlıyorum arkadasim demek istedigini beklemek gercekten zor is neticede sinavda bir cok sey senin elinde ama vizede cagresizce oturmak zor is , umarim arkadasim umarim butun bekleyenlere allah yardımcı olsun herkez sevdigine ve yeni hayatina kavussun