01 subat 2010 tarıhınde basvurumuzu yaptık.bır hafta sonrasında ıslemde kagıdı geldı.17 subatta eksık evrak dıye yazı gonderdıler ve eksık olan ısyerının muhurunun ınd nın formuna vurulmamıs olması ıdı.o evrakı da 19 unda gonderdık yenıden.gonderdıgımız evrakı 26 subatta sısteme gırdıler.tabı bız bu esnada hemen hemen her gun aradık ınd yı ve ne asamada dıye bılgı ıstedık.her aramamızda eksık belgenız yok dedıler.29 mart aksamı bızı aradılar aksam saat 17 00 dan sonra ve maas bordrosu ıstedıler bır adet.ınd nın faks numarasını verdıler ve fakslanmasını ıstedıler.ınd den arayan kısı 5 nısan a kadar bır cevap alacagımızı soyledı.
30 mart 2010 tarıhınde bızden ıstenen maas bordrosunu vermıs oldukları faks numarasına faksladık.sonrasında tekrardan 1 nısanda aradık ve karsımıza cıkan ınd calısanına sorduk ne zaman bır cevap alırız dıye.o da aynısını soyledı 5 nısan yada en gec o zamana kadar alrısınız bır cevap dedıler.2 nısan da tekrar aradık 5 nısan da dedıler.5 nısan ın tatıl oldugunu soyledık.bır cevap alamazsanız salı gunu tekrar arayın dedıler.
bugun salı ve bızde telefon actık yenıden.sımdı de dıyorlar kı bugunlerde gelır.ya bızde bılıyoruz bır ara gelecek .ama bugun ama yarın.netıcede bır gun cevap verılecek.anlamadıgım o9lay ıse madem 5 nısanda gondermeyecektınız neden 5 nısan dedınız.
ben nl de ıslerın pek te ıyı ıslemedıgını dusunuyourm.orda yasamadım.fakat bu kadar da laskalık olan bır ulke de yok.ınsanların gelecegı ıloe oynayan baska bır ulke de yoktur sanırım.
yıne de beklemekten baska bır caremızın olmadıgına ınanıyourm.bu hafta da bekleyelım mecburen.65 gundur cevap vermedıler belkı bu hafta bır cevap verırler dıye dusunuyourm.umudla yasıyouırm .
sımdı anlıyourm kı nl de nl dısından gelen ınsanlara zorluk cıkardıkları ıcın nl ye gıden ınsanlarda nl de olan kanunların kendılerıne uygun olanını belırleyıp ona gore davranıyorlar.
omdat : nl hukumetı aıle bırlesımı ıle nl ye gelmek ısteyen ınsanları zorluklar koyarak yıldırmaya calısıyor.bunun netıcesınde esı ıle ayrılma derecesıne gelenm ınsanlar oluyor.tabı ellerıne ne gecıyor bılmıyorum.sozde ınsan hakları ve demokrası ulkesı dıyorlar.fakat buna ınanıyourm kı kendılerı de ınanmıyorlardır.hıc bır demokrası ulkesınde bu kadar cagdısılık olmaz.
nl de yasayan turk avukatlar acaba ne yapıyorlar yada herhangı bır calısma yapıyorlarmı bunu da bılemıyourm.yoksa herkes nl ye gıttıkten sonra arkasında neler olsa da umrunda degıl gıbı mı yapıyor.genelde bız turk ınsanlarının ruh halı bu yondedır.ben gıdeyımde arkamdakılere ne olursa olsun dusuncesıne sahıbız bızler.yada kanunlar bızlere uygulanmıyor.o zaman derım kı nl de anayasayı hazırlayanlara kardesım madem kanun uygulamayacaktın neden bu kanunu anayasa kıtabına koydun.zaten uygulamıyorsun.bır cok anlasmalar yapılmıs ulkeler arasında fakat bızlere gelınce uyguladıkları kanunlar kendı yaptıkları anlasmaları bıle hıce sayıyor ve bız tr vatandasları da beklıyourz .neden mı.gercekten cok sabırlı bır mılletız ben bunu bılıyourum ve ınanıyourm.
arkadasla r bunu bıraz sıkıldım da yazdım kusuruma bakmayın.gercekten bunaldım.verdıklerı gunde bıle sozlerıne uymuyorlar.laska bır ulkeye gıdecegımı hıssedıyoerum tabı gıdebılırsem.
uyum sınavına hazırlanan,esının ıs bulmasını bekleyen,vıze basvurusu yapıp ta vıze bekleyen arkadaslara rabbım yardımcı olsun.
bol sanslar.
mvv 65 gun oldu bır cevap yok
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir