Uyum sınavına hazırlanan arkadaşlar kimler?

Hollandaca Uyum SInavi soru ve sorunlariniz

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
lilymarlene
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Breda-Hollanda

Uyum sınavına hazırlanan arkadaşlar kimler?

Mesaj gönderen lilymarlene »

yabancı8454
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: sakarya
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: Uyum sınavına hazırlanan arkadaşlar kimler?

Mesaj gönderen yabancı8454 »

slm arkadasım inceden ben de hazırlnıyorum ikinciye girecem. vizeye basvuramadan ikinciye girecem sınava.resimli kitabı unutmusum :D kolay gelsin diyorum...

gül güzeli
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen gül güzeli »

ay canim beniimm once allah kolaylik versin diyim bende ikincide kazandim.ama sole soyleyim sana hic korkma ben ilk girdigimde kitabi ezberledim fakat hiic cd dinlememistim:(maaalefeees kaybettim ikincide ise 2 hafta boyunca surekli hollandaaca cd dinledim hemde kitaba calistim kitap kolay ezberin iyiyse bakip cevapliyosun ikinci bolumdede kulak asinaligin olmasi sart cunku karsindaki bi bilgisayar ve inanlmaz hizli bi sekilde konusuyo.bak ne yap biliyomusun bi cd al onu her gun ac dinle bi yandan isin varsa onu yap bi yandanda dinle ve onun soledigini tekrarlamaya calis sonra zitlilara cok calis ezberleyebildigin kadar cok ezberle sana bide ip ucu veriyim sinavda ole her soruyo dogru cevap istemiyolar sadece konusabildigine bakiyolar dogru yada yanlis aklina ne geliyosa soyle susarsan kaybedersin bilgisayarin soledigine iyi kulak vermeye calis o zaman anlayabiliyosun.hikaye bolumundede hani anlatiyo sonra ozetlememiz isteniyo ya kendini tanit ben sahsn ole yaptim ilk girdigimde dogru cevap vermek icin cabaladim bilemediklerimde ya sustum yada ik weet het niet demistim ama kaybettim ikincisindede olabildigince anlamli yada anlamsiz dogru veya yanls o an aklima ne geliyosa soyledim hikayedede kendimi tanittim hollandaca evde hazirlamistim ezberledim adimi;soyadimi;dogumtarihimi;hollandaya gelmek ve dil ogrenmek istedigimi buna benzer seyler 30 saniye boyunca hizli bi sekilde soyledim susmadim ve kazandim cok sukur umarim yardimci olur bunlar sana basarilar arkadasim allah yardim etsin:geek:

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

merhaba arkadaslar bende sınava hazırlanıyorum ben size nasıl calıstıgımı anlatayım arkadaslar ılk once resımlı kıtabı ögrenın zaten 3 ,5 dınlemede ogrenıyorsunuz sonra ıkıncı bolum ıcın zıt anlamlı kelımelerı anlayarak ezberleyın eger elınızde op weg kıtabı varsa ona calısın o sızı sınava daha ıyı hazırlıyor sonrada www.buitenlandsepartner.nl/oefenmateriaal/ bu sitede sınavla ılgılı sourlar var onları ındırın ve once ılk yazılara bakarak ve dınleyerek calısın sonrada mp3 indirin ve onları sureklı dınleyın bu sayede hem kulak alıskanlıgınız oluyor hemde sınava daha ıyı hazırlanmıs oluyorsunuz yenı baslayanlar ıcın önerım op weg kıtabından calısın o daha kolay bıde hersey onun içinde mevcuttur.rabbım yar ve yardımcınız ve yardımcım olsun baska sorunuz olursa sorun elımden geldıgı kadar yardımcı olurum basarılar arkadaslar

lilymarlene
Mezun-NL
Mezun-NL

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

evet arkadasım cogu kısı oyle dıyo ama hıkaye bolumunde sızın konusmanız olculuyor

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

evet arkadasım cogu kısı oyle dıyor ama hıkaye bolumunde sızın konusmanızı olcuyorlar onun ıcın sakın bos bırakıyım demeyın basarılar

lilymarlene
Mezun-NL
Mezun-NL

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

zıt anlamlı kelımeler ıcın bu sıte vehttp://www.wandel-abc.nl/leerwandeling/ ... lingen.htm

www.buitenlandsepartner.nl/oefenmateriaal/ bu sıteye bakabılırsın ben bu ıkı sıtedekı zıt anlamlı kelımelerın anlamlarını yazdım bıraz oncekı dedıgım yerde var bıde arkadasım cok zıt anlamlı kelıme ezberlemene gerek yok sen bol bol nazehggen yap zıt anlamlı kelımelerın basına on yada nıet koydunmuydu tamamdır mesela gezond_ongezond rabbım yardımcın olsun amın bızımde

“Hollandaca Uyum Sinavi” sayfasına dön