Vergi Beyan Kağıdı Yardım

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
akarabektas
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: giresun
Yabanci_Ulke: hollanda

Vergi Beyan Kağıdı Yardım

Mesaj gönderen akarabektas »

akarabektas
Beginner
Beginner

Re: Vergi Beyan Kağıdı Yardım

Herhangi bir bilgisi olan yok mu ?

asheke
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: konya

Mesaj gönderen asheke »

Ne gibi bir belge ki bu? bende istemem gerekiyor isverenimden umzrim sorun cikarmaz? Cok korkuyorum.

akarabektas
Beginner
Beginner

kose
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen kose »

kardes oyle bir belgeyi almak okadar zor olmasa gerek esinizin calistigi isyerinin muhasebesini yapan kisiye ulasacaksiniz ve esinizin her ay vergiye bildirildigine dahir evraklari isteyeceksiniz aslinda sizin her ay o vergiye bildirilen kagidi muhasebeye gonderirler nekadar vergi yatirdillarinida orda gosterirler eger vergiye bildirilmemisse o evraklari alamassiniz bildirilmis ise onu muhasebeciden alabilirsiniz vermek zorunda size 2005 tarihinde kalktigi dedigi olay 2009 tarihinde kalkti ve oda soyle birsey senin esinin ise nezaman basladiysa yani ilk basladigi gun vergi dairesine bildirilen basvuru onu ozamanda almaliydiniz size gondermis olmalilardi ama dedigim gibi her ay bildirileni alabilirsiniz

asheke
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: konya

Mesaj gönderen asheke »

Patronumdan istedim, muhasebiciyi aradi ve doldurtmasi gereken werkverklarings formulier vardi, onuda doldurtmasi icin muhasabecisine gonderdi. Nerdeyse 2 hafta olacak, halen elime ulasmadi. 18 nisanda ise 1 yillik kontratim basliyor. Yetistiremicem sanirim tam vaktinde : (
Kontrat baslamadan bir kac gun icinde ellerinde olmasi gerekiyormus. benimki ya tam ayni gun ellerinde olur, yada gecikir bu gidisle : (

Daha once ugrasan arkadaslara bir soru; o werkverklaringsformulier faxla bana gonderse muhasebeci olur mu? yani orginal degilde, fotokopisini ben IND ye gondersem kabul ederler mi? Yoksa yetismeyecek tam zamaninda diye cok korkuyorum.

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

akarabektas
Beginner
Beginner

kose
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen kose »

asheke orjinali olmasi gerekli .ya 10 dakikalik bir is onu doldurmasi

calikusu1971
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke: hollanda-utrecht

Mesaj gönderen calikusu1971 »

Selam vergi beyan kagidi elektronische aanmelding bij belastingdienst olarak geciyor.
Isyerinizin sizin icin vergiye odedigi vergiyi gosteren bir kagit, ben 12 aylik 2009 a ait tum vergi beyanlarini gonderdim. Isyerinizin size vermesi gerekiyor, imzali ve muhurlu herkesten istemiyorlar, ben IND den en son aradigimda ogrendim boyle birsey istendigini henuz basvurumu yapmadan once, arkadaslar su an biraz Karisik durumdayiz ama tum islemlerimiz Allahin izniyle bittiginde insallah buraya tum belgelerin kopyalariyla birlikte bilgileri girmeyi dusunuyorum .
Allah herkesin yardimcisi olsun
Selamlar

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön