belcika aile birleşimi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: zonguldak
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kastamonu
- Yabanci_Ulke: belcıka
Re: belcika aile birleşimi
ben pasaportumu 5 yıllık almıstım o yuzden daha var zamanı.ewt arkadasım benıdme aıle bırlesımı.elıfce67 bız bayanlar tumden boyleyız:) ıns orda dogar bebegın ıns hepımız gıderız bıgun bu sıkıntılardan kurtuluruz ıns
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
buraya gelincede baska turlu sIkIntIlar bekliyo.SIkInti bitmiyo .ama tek fark sevdiginin yaninda oluyosun.o da herseye deger.insallah cikar vizeleriniz biranonce--sewdaa-- yazdı:ben pasaportumu 5 yıllık almıstım o yuzden daha var zamanı.ewt arkadasım benıdme aıle bırlesımı.elıfce67 bız bayanlar tumden boyleyız:) ıns orda dogar bebegın ıns hepımız gıderız bıgun bu sıkıntılardan kurtuluruz ıns
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Beginner
-
- Beginner
ıns zeyna kardesım.hayatta hıcbırsey kolay deılkı..
-
- Beginner
elıfce arkadasım forumda okudugum kadarıyla esın belcıka vatandasıymıs bıldıgım kadarıyla belcıka vatandaslarına polısler eve bakmaya gelmıo oturuyormu dıe bu sadece ab vatandasları ıcın dıye bılıyorum sıze neden polıs geldı onu anlamadım cunku belcıka vatandasıyla evlı arkadaslarımıza hıc polıs gelmedı burdan takıp ettıgım herkesın oyleydı sasırdım ben sımdı...acaba neden....
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
canim belcika avrupa birligine dahil ulkelerden biri.belcika vatandasi olan birisi otomatikman ab vatandasi diye geciyo.polisin neye gore kontrole geldigini hala anlayabilmis deilim.benim esim ab vatandasi ama vize bekleme asamasinda polis kontrole gitmedi.ben buraya gelip belediyeye kayit yaptirdiktan sonra geldi sadece.zaten buda zorunlu mutlaka herkese gidiyo.--sewdaa-- yazdı:elıfce arkadasım forumda okudugum kadarıyla esın belcıka vatandasıymıs bıldıgım kadarıyla belcıka vatandaslarına polısler eve bakmaya gelmıo oturuyormu dıe bu sadece ab vatandasları ıcın dıye bılıyorum sıze neden polıs geldı onu anlamadım cunku belcıka vatandasıyla evlı arkadaslarımıza hıc polıs gelmedı burdan takıp ettıgım herkesın oyleydı sasırdım ben sımdı...acaba neden....
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: kayseri
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika