VİZE LUTFEN YARDİM ACİLLLL :(((

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: d.bakir
Yabanci_Ulke: vlaardingen

VİZE LUTFEN YARDİM ACİLLLL :(((

Mesaj gönderen yaram »

Arkadaslar bugun esim indeyi aradi vize durumumuz ne diye onlarda demis tr deki esin konsolosa bas vursun randevu alsin bu nedemek anlamadik yani acaba vizemiz ciktimi onalrada soliyoz ciktimi diye bunu soliyemeyiz diyorlar yaa kafayi yiyecem bide hafta sonu araya girdi konsolosuda ariyamiyom lutfen bilgisi olan yardim etsinn tskler

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Re: VİZE LUTFEN YARDİM ACİLLLL :(((

Mesaj gönderen hatice25 »

Kullanıcı avatarı
polat66
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen polat66 »

yine hatıce ark demıs oldugu gıbı esınız ordan parayı yatırmadan burdan randevu alamıyorsunuz yıne sacmalamıslar herzamankı gıbı bu ınd dekılerın bukadar gerızekalı ınsanlar oldugu yenı fark ettım soyledıklerını hersey sacmalık ıns ıyı bır seydır ark

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yaram »

yok yok arkadaslar ben tr den bas vurdum 19 aralikta 830 euroyu coktan yatirdik ordaysaniz bekliyorumm plsss tskler

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yaram »

gecen haftada aramistik islemde fallan dediller bugun ise esiniz ist konsolosundan randevu alsin demisler iyide vizemiz ciktimi diye soruyoz adamlar onu soliyemeyiz diyorlar ama galiba cikttii :)))) yoksa ne diye randevu alsin desinlerki tr de bas vuruarda 830 euro pesin yatiriyorsunuz zatten para yatmadan islem yapmiyorlar sizce ciktimi kalbim kut kut atiyo yaa bide hafta sonu girdi araya cildiracam valla ne yapacagimi sasirdim allahimmmmm insallah cikmistirr

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yaram »

insallah yaaa saollunn cok tsklerr bakalim ne cikacak

yabancı8454
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: sakarya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen yabancı8454 »

abi stres yapma ya herseyin hayirlisi ama bence çıktı vizen..telde msnde heyecanını gerçekten hissetm hee bu arada hakan ben strese gerek yok sal gitsin ben saldim yelkenler fora..bi gün verecekler elleri mahkum alacaz..
saygılarımla...

c.adiyaman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Mesaj gönderen c.adiyaman »

bence vizen cıktı :) simdiden hayirli olsun yoksa kimse demez durduk yere randevu alin diye :) cok sevindim adiniza umarim darisi bekleyenlerin basina

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yaram »

HARBİDEN CIKMIS BUGUN BİZİM HOCA VARDİ ONADA SOLEDİM CIKMIS DEDİ YOKSA İND KİMSEYE DEMEZ ESİNİZ KONSOLOSTAN RANDEVU ALSİN YUPİİİİİİİİ COK SAGOLUN YAA Bİ P.TERSİ OLSUN GENE KONSOLOSU ARARİM BAKALİM VİZEM TR DE GORUNUYORMU DİREK RANDEVU ALACAM CİDDEN HARİKA BİSİ BU DUYKU İNSALLAH HERKESE NASİP OLUR BU SUREC İCERİSİNDE BENLE OLAN HERKESTTEN ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTTEN HERKES BURDA COK İYİ SAOLUN

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön