Vizen cıkmıs arkadasım hayırlı ugurlu olsun.yaram yazdı:gecen haftada aramistik islemde fallan dediller bugun ise esiniz ist konsolosundan randevu alsin demisler iyide vizemiz ciktimi diye soruyoz adamlar onu soliyemeyiz diyorlar ama galiba cikttii ))) yoksa ne diye randevu alsin desinlerki tr de bas vuruarda 830 euro pesin yatiriyorsunuz zatten para yatmadan islem yapmiyorlar sizce ciktimi kalbim kut kut atiyo yaa bide hafta sonu girdi araya cildiracam valla ne yapacagimi sasirdim allahimmmmm insallah cikmistirr
VİZE LUTFEN YARDİM ACİLLLL :(((
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Re: VİZE LUTFEN YARDİM ACİLLLL :(((
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
))) cok sevindim hayirli olsun , umarim diledigin mutlu hayati orada sevdiginle beraber yasarsin , darisi biz bekleyenlerin basinayaram yazdı:HARBİDEN CIKMIS BUGUN BİZİM HOCA VARDİ ONADA SOLEDİM CIKMIS DEDİ YOKSA İND KİMSEYE DEMEZ ESİNİZ KONSOLOSTAN RANDEVU ALSİN YUPİİİİİİİİ COK SAGOLUN YAA Bİ P.TERSİ OLSUN GENE KONSOLOSU ARARİM BAKALİM VİZEM TR DE GORUNUYORMU DİREK RANDEVU ALACAM CİDDEN HARİKA BİSİ BU DUYKU İNSALLAH HERKESE NASİP OLUR BU SUREC İCERİSİNDE BENLE OLAN HERKESTTEN ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTTEN HERKES BURDA COK İYİ SAOLUN
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
insallah cikmistir arkadasim vizen...yaram yazdı:gecen haftada aramistik islemde fallan dediller bugun ise esiniz ist konsolosundan randevu alsin demisler iyide vizemiz ciktimi diye soruyoz adamlar onu soliyemeyiz diyorlar ama galiba cikttii ))) yoksa ne diye randevu alsin desinlerki tr de bas vuruarda 830 euro pesin yatiriyorsunuz zatten para yatmadan islem yapmiyorlar sizce ciktimi kalbim kut kut atiyo yaa bide hafta sonu girdi araya cildiracam valla ne yapacagimi sasirdim allahimmmmm insallah cikmistirr
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
- yaram
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: d.bakir
- Yabanci_Ulke: vlaardingen
ee simdi p.tersi nasil olcak tamda hafta sonuna denk geldi hayirlisi p.tersi guzel haberlerle donerim size insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
insallah döneceksin
- yaram
- Mezun-NL
c.adiyaman yazdı:insallah döneceksin
ins kardesim 15 dk sora aricam ) hadi bismillahhhh
- yaram
- Mezun-NL
offfffffff offf korktugum basima geldi bole sorun yasiyan oldumu acaba konsolosu aradim vizeniz gorunmuyor diyorlar :S cildiracammm
- yaram
- Mezun-NL
arkadaslar hepimiz hayal kırklgna ugradik malesef gene ind yapti yapacagini bize resmen yalan soledi randevu alin dedi p.tersi konsolosu aradik ole bisi yok diyo vize v.s. tekrar indeyi aradik baska tabi biri cikti oda dedi halla islemde dosya kim demis randevu alin diye )) tobee suphanallah sovsen sovulmez bunlar varya resmen dalga geciyo biizmle allah belalarini versinn sizide heyecanlandirdim kusura bakmayin ama ins en kisa zamanda yine haber alirim