merhaba hollandadan martin...sevgilli ufoss ailesi...oncelikle boyle bir site kurarak ve yaptiginiz bilgi paylasiminiz icin size yurekten tesekur ediyorum...
ben 3 aydir hollandadayim..suan kursa gidiyorum ve bir hafta once oturum ve calisma izin kartim geldi..
sizde biliyorsunuz ki bu kartin arkasinda partnerin ismi yazilmaktadir(partner hollandali)
..bu konuyla ilgili size bir kac sorum var eger cevaplarsaniz cok memnun olurum...
-kartin arka kisminda neden partnerin ismi yazilmaktadir?
-partnerin ismi ne kadar sureli kartin ustunde yazili olmali?
-ben suan 3 aydir buradayim ve bir yillik oturum iznim var partner istedigi zaman beni hollandadan gondertebilirmi?
-ben oturma iznimi ne zaman sadece kendi ismim ile alabilirim bunun icin ne kadar beklemek lazim?
-ne zaman hollanda vatandasligina basvurabilirm?
bu sorularima cevap verirseniz cok sevinirim...Martin
OTURUM VE CALISMA IZIN KARTINDAKI PARTNER ISMI????
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: OTURUM VE CALISMA IZIN KARTINDAKI PARTNER ISMI????
selam arkadasim, aramiza hosgeldin.martin yazdı: -kartin arka kisminda neden partnerin ismi yazilmaktadir?
-partnerin ismi ne kadar sureli kartin ustunde yazili olmali?
-ben suan 3 aydir buradayim ve bir yillik oturum iznim var partner istedigi zaman beni hollandadan gondertebilirmi?
-ben oturma iznimi ne zaman sadece kendi ismim ile alabilirim bunun icin ne kadar beklemek lazim?
-ne zaman hollanda vatandasligina basvurabilirm?
bu sorularima cevap verirseniz cok sevinirim...Martin
sorularina cevap verelim.
- buraya yeni gelen sahislar ilk once eslerin(partnerlerin) adina oturum kartini aliyorlar ve bundan dolayi, oturum kartinda esinin ismi yaziyor)
-partnerin eger hollanda vatandasi ise 3 sene onun adina oturum karti alcaksin
-evet, eger ayrilirsaniz ve partnerinde seni gondermek isterse gonderebilir ama seninde mahkemeye verme hakkin var..!(devlete kalmis bisey)
-3 sene beklemen lazimki, kendi basina oturum iznini alabilesin..! 3 seneyi doldurtuktan sonra ikamet ettigin belediyeye gidip basvuru yapabilirsin
- partnerin hollanda vatandasi ise 3 sene beklemen lazim, eger degilse 5 sene..! ve hollanda pasaportuna sahip olmak icin sinava girmelisin (NT 2 sinavina), ve bunu basariyla alirsan, hollanda vatandasligina basvurabilirsin..!
kolay gele
-
- Mezun-NL
Re: OTURUM VE CALISMA IZIN KARTINDAKI PARTNER ISMI????
oncelikle sonsuz tesekurler sunarim beni bu konuda aydinlattigin icin..ben sitede yeniyim cok faydali bir site oldugunu gordum...
ben bu konuyu site icinde iki kere ayri yerlere yazdim...
ilkin bu bolume yazdim daha sonra yanlis yere yazdigimi zannedip birkere daha baska bir bolume kopyaladim...
bu konuda rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim...
ben bu konuyu site icinde iki kere ayri yerlere yazdim...
ilkin bu bolume yazdim daha sonra yanlis yere yazdigimi zannedip birkere daha baska bir bolume kopyaladim...
bu konuda rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim...