SINAV TECRUBEM MUTLAKA OKUYUN

Uyum Sinav tecrubeleriniz. Uyum sinavindan sonra; kazanmissaniz yada kaybetmisseniz neler yapmalisiniz...

Moderatör: sansli

haluk38
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda-Dordrecht

SINAV TECRUBEM MUTLAKA OKUYUN

Mesaj gönderen haluk38 »

ARKADASLAR HERKESE BASARILAR DILIYORUM BU SITE GERCEKTEN BANA COK YARDIMCI OLDU BENIM SINAVA IKINCI GIRISIM BIRINCI SINAVDA TARIH SORULARINDAN 97 DIL BOLUMUNDEN 10 PUAN ALMISTIM VE KAYBETTIM VE COK UZLDUM BU SINAVI KAZANAMADIGIM ICIN BENDE COK BUYUK BIR STRES VARDI AMA BU SEFER KAZANACAGIM DEDIM KENDIME VE BU SITEDE YAZILAN YAZILARA COK GUVENDIM SINAVA GIRDIM VE IKINCI SEFER KAZANDIM ARKADASLAR YETERKI ISTEYIN KAZANILMAYACAK BIR SINAV DEYIL TEKRARAMALRDA NE SOYLUYORSA SOYLEMEYE CALISIN YETERKI SUSMAYIN KISA SORULARDA SORUYU DIKKATLI DINLEYIN ZIT ANLAMLILARADA CALISIN BEN HEPSINI BILDIM AKLIMDA KALANLAR MAKKELİJK-TOGESTAN-ARM-DOCHTER BUNLAR YETERKI KENDINIZE GUVENIN (ANKARA KOSOLOSLUGUNDAKI) KISILER ACAYIP IYI BIRILERI MUHABBET EDIYORLAR BIRAZ HEYECAN AZ DA OLSA AZALIYOR FAZLA HEYECAN YAPMAYIN BEN ILK SINAVI HEYECAN YAPTIGIMDAN KAYBETTIM BEN DE SIZE YARDIM ETMEK AMACLI BU YAZIYI YAZDIM ARKADASLAR SINAV GAYET GUZEL KORKULACAK BIR SINAV DEYIL AMA EMEK OLMAYINCA YEMEK OLMUYOR CALISMAYINCA SIZE ZOR GELIR BEN HOLLANDACA OGRENMEYE BASLADIGIMDA HIC BIRSEY BILMIYORDUM BEN KURSA GITMEDIM SIMDI BIR TURISTLE BILE SOHBET EDEBILIRIM BEN EVDE CALISTIM VE KENDIME COK GUVENDIM HEP STRES ICINDEYDIM KAYBETME KORKUSU VARDI ALLAHA DUA ETTIM HERGUN KURBAN OLDUGUM ALLAHIM SONUNDA BANA KAZANDIRDI SUSMAYIN IKINCI BOLUM DIL BOLUMUNE AGIRLIK VERIN EN ONEMLI BOLUM SOYLEYECEKLERIM BU KADAR ARKADASLAR ALLAH SIZEDE KAZANMAYI NASIP ETSIN

lutfen iletilerinizde buyuk harf kullanmayiniz

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Re: SINAV TECRUBEM MUTLAKA OKUYUN

Mesaj gönderen ufoss »

tebrikler....
demekki kaybetmek dunyanin sonu degil...
Aksine ondan tecrube edinmeli ve diger sinavda basari gostermeli...

Allah vize islemlerinde kolaylik versin.
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

tebrikler arkadasim

umarim vize islemlerin en kisa zamanda hallolur ve sevdigine kavusursun..!

kolay gele

Efeler Diyarı
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant

Mesaj gönderen Efeler Diyarı »

zarem
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: hollanda-hoofddorp

Mesaj gönderen zarem »

Kullanıcı avatarı
acer
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam

Mesaj gönderen acer »

UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009

aysegul
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen aysegul »

merhaba arkadaslar daha once gulayse diye kayitliydim kaydim silinmis galiba yeniden kaydoldum hepinize bol sans diliyorum. ben 22 ekimde sinava girdim 17aralikta vizem geldi Aformulunu nufus dairesinde apostilletip nufus kayit orneklerini hollandaca yada ingilizceye ceirtmemiz istendi bu ceviriyide noterden tastik ettirerek getilmesi istenildi tercumana 70 ytl noterede 95 ytl.odedik evraklari teslim ettim kargo subesinden pasoportumu aldim bayrama denk geldigi icin hemen almak istedim. ucaga binerken 15 ytl.lik bir pul yapistirilmasi gerekiyormus unutmayin bileti onaylatiginiz yerden temin edebilirsiniz hepinize allah kolaylik versin iyi sanslar...... eeeeeeee artik bende yesilene bilirim cunki artik bende burdayim . :P

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

rengin yakismis Aysegul

aramiza tekrar hosgeldin arkadasim

kolay gele

Kullanıcı avatarı
pars
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: Izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen pars »

NE MUTLU TURKUM DIYENE

...

Mesaj gönderen ... »

tebrikler... bende 2 ocakta ank da girdim sinavin sonunda hemen bayan gorevli soyledi tebrikler kazandin dedi,,konustu benle sinavimin nasil gectigini hikaye bolumunde ne yaptigimi sordu,ozellikle uyardi turkcesini anlamaya calisma duydugunu at agzindan ne kadar cok konusursan okadar puan alirsin dedi,syledigin her kelime sana puan olarak donucek dedi,cok iyyi ve guzleryuzluydu ,,sinava girmeden once sormak istedigin bisey yada anlamadigin biyer varmi diye,ozellikle ikinci bolumde anlamaya calisma ne duyuyosan onu soyle yuksek sesle ve net bi sekilde dedi,bende dediklerini yaptim sonuc ilk bolum 100 ikinci bolum 33 ....

“Sinav Sonrasi ve Tecrubeleriniz” sayfasına dön