213 gun sonra nl deyim
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
213 gun sonra nl deyim
arkadaslar uzun bir beklemenin ardindan 22.09.2009 da baslayan ayrilik 213 gun sonra 21.04.2010 da yerini mutluluga huzura ve beraberlige birakti.21 nisan itibari ile nl deyim.
butun arkadaslar benden oncekilerde benden sonrakilerde ayni seyleri yasiyor.kimimiz birkac gunde yada haftada alirken vizeyi kimimiz ise daha farkli gunlerde aliyor.anliyorum ki bu bizim icin hayatta iken basimizdan gecen bir turlu sinav/bu sinavda sabirimiz basarimiz sevgimiz saygimiz ve de inancimiz ortaya cikiyor.
hersey sinavi kazanmakla bitmiyordu.is bulmak hatta ind nin belirledigi maasi almak ve hatta sorunsuz bir durumda olmak gerekiyor idi.bir cok arkadasimizin basindan gecmistir .kimi defa problem cikarmislardir kimi defa ayni seyi problem etmemislerdir.
anladigim kadari ile vize basvurusu yapildiginda isimiz sadece sansa kaliyor.bu kac gunde cikacagi zamanla ilgili tabi.bazen kucuk duurmlari problem ediyorlar bazende onu gormezden geliyorlar.
bir arkadasimiz var idi 1250 euro maasla basvuru yapmisti .esine kizmisti tabi bu sartlarda bu skeilde basvuru yapilirmi diye/bende kendisine o zmana yazmistim ki 1237 euro ile vizeniz cikar .cunku kanunlarin arasinda mutlaka bir bosluk vardir yeterki o boslugu gorebilin.
sonucta o arkadasinda vizesi cikti ve de simdi sanirim nl de.
anlatmak istedigim sabir sevgi saygi ve inancinizi kaybetmediginiz muddetce mutlaka basarili olcaksinizdir.bu hayatta ki butun karsiniza cikan sinavlarla ilgili aynidir.
sinava hazirlanan arkadaslara vize basvurusu nu yapip vizeden cevap gelmesini bekleyen arkadaslara rabbim yardimci olsun bol sanslar
butun arkadaslar benden oncekilerde benden sonrakilerde ayni seyleri yasiyor.kimimiz birkac gunde yada haftada alirken vizeyi kimimiz ise daha farkli gunlerde aliyor.anliyorum ki bu bizim icin hayatta iken basimizdan gecen bir turlu sinav/bu sinavda sabirimiz basarimiz sevgimiz saygimiz ve de inancimiz ortaya cikiyor.
hersey sinavi kazanmakla bitmiyordu.is bulmak hatta ind nin belirledigi maasi almak ve hatta sorunsuz bir durumda olmak gerekiyor idi.bir cok arkadasimizin basindan gecmistir .kimi defa problem cikarmislardir kimi defa ayni seyi problem etmemislerdir.
anladigim kadari ile vize basvurusu yapildiginda isimiz sadece sansa kaliyor.bu kac gunde cikacagi zamanla ilgili tabi.bazen kucuk duurmlari problem ediyorlar bazende onu gormezden geliyorlar.
bir arkadasimiz var idi 1250 euro maasla basvuru yapmisti .esine kizmisti tabi bu sartlarda bu skeilde basvuru yapilirmi diye/bende kendisine o zmana yazmistim ki 1237 euro ile vizeniz cikar .cunku kanunlarin arasinda mutlaka bir bosluk vardir yeterki o boslugu gorebilin.
anlatmak istedigim sabir sevgi saygi ve inancinizi kaybetmediginiz muddetce mutlaka basarili olcaksinizdir.bu hayatta ki butun karsiniza cikan sinavlarla ilgili aynidir.
sinava hazirlanan arkadaslara vize basvurusu nu yapip vizeden cevap gelmesini bekleyen arkadaslara rabbim yardimci olsun bol sanslar
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Re: 213 gun sonra nl deyim
yavuzkoc yazdı:arkadaslar uzun bir beklemenin ardindan 22.09.2009 da baslayan ayrilik 213 gun sonra 21.04.2010 da yerini mutluluga huzura ve beraberlige birakti.21 nisan itibari ile nl deyim.
Tebrikler allah yeni yasamında saglık ve huzur versin.Darısı bekleyenlerin basına.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
- konyali
- NT2
- Turkiye_Sehir: Konya
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
sizin adiniza cok sevindim arkadasim.hayirli ugurlu olsun.insallah vize bekleyen butun arkadaslarda bu mutlulugu biranonce yasarlar
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: turkiye
hosgeldin yavuz abi ben huseyin ankaradan ayni gun vize basvurusunda bulunmustuk , bende geldim nl ye,, sana hayatta basarilar,, irtibati koparmayalim.(thoby)
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
tesekkurler butun arkadaslara
thoby nasilsin .ne yapiyorsun tlf numaran var ise bana gonder musayit zamanlarda goruselim kardes.ben geldim ve burda nl de bir firma nin acilisi var idi davet ettiler bende katildim cuma gunu idi..sevdimm burayi hos bir yer.calisan insanlar ile dolu bir ortam.
ind ile gorusmek icin randevu aldim.12 mayis i verdiler thoby.sende bu kadar uzun mu surdu.benim sansima geldigim gunden bu tarafa gunes var her gun.thoby sen hangi bolgede idin.
thoby gorusmek uzere .
thoby nasilsin .ne yapiyorsun tlf numaran var ise bana gonder musayit zamanlarda goruselim kardes.ben geldim ve burda nl de bir firma nin acilisi var idi davet ettiler bende katildim cuma gunu idi..sevdimm burayi hos bir yer.calisan insanlar ile dolu bir ortam.
ind ile gorusmek icin randevu aldim.12 mayis i verdiler thoby.sende bu kadar uzun mu surdu.benim sansima geldigim gunden bu tarafa gunes var her gun.thoby sen hangi bolgede idin.
thoby gorusmek uzere .
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
NL ye hosgeldin yavuz.Rabbim sabredenlerin mukafatini elbet veriyor.Ama bu sabir yolculugunda Rabbime asi olmadan beklenilirse.Hicbirsey hicbirinin elinde degil.Sonucta senin icin hayirli gun ne zaman ise Rabbim o gune nasip ediyor.Rabbim butun arkadaslarimiza bol sabir ihsan eylesin insAllah.Yeni yasaminda basarilar.Rabbim utandirmasin.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Selam ve Dua ile.