uluslararasi gemicilik cuzdani belcikada gecermi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: holanda
uluslararasi gemicilik cuzdani belcikada gecermi
benim turkiyeden aldigim gemici cuzdanim var bu cuzdan belcikada gecermi tesekurler
arkadslar cevaplar icin
arkadslar cevaplar icin
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmit
- Yabanci_Ulke: belcika
Re: uluslararasi gemicilik cuzdani belcikada gecermi
..gecer izmirli kardes.STCW belgelerinde gecerli..eski tip mi yoksa yeni tip mi gemici cüzdanın var....
-
- Beginner
tsklr breaww34 8 tane stwc belgesi var bide cuzdan var onceden eskiydi enson 2002 de degistirmistim deniz motorcusuydu simdiki ismi s makina zabiti yapmislardi ama baktimda hep vizeleri gecmisti cuzdanin stwc belgelerinsse sureleri gecmisti ozamanda degistirlermi cevapladigin icin tsklr
-
- Beginner
ben bi gemi isin bavuru yapmıstım..belcika antwerp den..benim gemici cüzdanım yeniydi daha gecen sene yenilemstim..görismeye gittim ve sordum bana gecerli dediler..ama dedigim gibi stcw tarihleri 2014 kadardı..türkiyeye gidersen degistirirsin...ve is bulursun bundan kesin eminim....insallah
-
- Beginner
breaaw 34 ben burya kacak geldim su anda 3 aylik oturumum var. esim holanda vatandasi su an tr ye gidemiyom konsolosluk yapmazmi?
tesekur
tesekur
-
- Beginner
yok kardes..lliman baskanlıgına bizzat kendin basvurcan tr den...ileride yaparsın o kadar kafaya takılacak ve uzun bi sürec degil...
-
- Beginner
teskler kardes neyse oyle yapariz
-
- Beginner
teskler kardes neyse oyle yapariz