4ay bekletmelerının sebebı yenı kanun gelmesı
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- polat66
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: 4ay bekletmelerının sebebı yenı kanun gelmesı
ark bugun aradık ama kesın bırsey demıyorlar cok arıyorusnuz deyıp cıkıyorlar sınır oldum adamlar bız 3 ay ıcınde gonderecegız dıye bırsey yok dıyor ıstedıgımız zaman gonderırız dıyor mecbur degılız dıyor bekleyın dıyor 5 aya gırecek daha kac ay bekleyecegım anlamadım mahkemeye verecegız ama avukat elımızde resmı bı belge olmadan bırsey yapamayız dıyor en azından red belgesı gonderse onla basvururuz dıyor adamlara dıyoruz mahkemeye verecegız dıyoruz takmıyorlar bıle verın dıyorlar anlamadım bı turlu
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
- polat66
- Mezun-NL
oyle sanslı bıze hatıce ark kı gıbı 1 aya deseler keske bıze hıc bırsey demıyorlar tarıh vermıyorlar bekleyın 4 ay beklemısım daha ne kadar bekleyim dıyorlar gelde sınır olma adam gıbı bı ıs yapmıyorlar
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: d
- Yabanci_Ulke: rotterdam
-
- Beginner
http://www.ind.nl/nl/algemeen/begrippen ... dragen.asp
ayrica bazi arkadaslar maas miktari dustu diyorlar, yalbuki aynen yazili, degisen bir sey goiremedim
ayrica bazi arkadaslar maas miktari dustu diyorlar, yalbuki aynen yazili, degisen bir sey goiremedim
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
- polat66
- Mezun-NL
valla arkadaslar dedıgımgıbı 5 aydır hala beklıyorum sebeb olarakda yenı kanun gırmesını bekleyecekmısız onu beklıyoruz kanun cıksın hemen gonderecegız dıyor ben bırsey anlamadım bu ıstten 6 aya gırecek sınır oldum daha nekadar bekleyecegız bende anlamadım bızım vızede ıs ıkı ıs adamlar 2 ıse ınanmamıs ama resmıyete dokup red veremıyorlar hayırlısı bakalım nasıl olucak
-
- Beginner
selam arkadaslar
durumunuzda bir degisiklik varmi?:(((((((((
durumunuzda bir degisiklik varmi?:(((((((((