samewonen, evlilik olmadan basvurada istenen belgeler
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
samewonen, evlilik olmadan basvurada istenen belgeler
selamlar arkadaslar, forumda baktim ama goremedim, evlilik olmadan gideceklerden ind hangi belgeleri istiyor acaba bileniniz varmi? formul a ve b ve nufus kayit ornegi deniyor, bunlar evlilikle gidenler icin mi yoksa samewonen olarak basvuru yapacaklarda mi ayni belgeleri hazirlamak durumundalar, paylastiginiz bilgileriniz icin tesekkurler
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: samewonen, evlilik olmadan basvurada istenen belgeler
saolasin adiyaman kardesim, ins. senin vizende cikar en kisa zmanda..
bu arada son olarak, bu apostil denen sey belgenin orjinaline mi yapiliyor yoksa fotokopisine mi?
bu arada son olarak, bu apostil denen sey belgenin orjinaline mi yapiliyor yoksa fotokopisine mi?
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam