vize randevu hakkında

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
polat66
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat
Yabanci_Ulke: hollanda

vize randevu hakkında

Mesaj gönderen polat66 »

ark bugun randev vardı evraklarımı verdım ama bana net bı cvp vermedıler dedıler yarın 4 de gel sonucu ogrenırsın dedı ne sonucu anlamadım eger vızenız uygun olup olmadıgını ustler ınceleyıp yarın sonuc cıkacak dedıler ama ben bırsey anlamadım parayı yatırdık vıze onaylandı dıyorlar sımdıde boyle dıyorlar sıze bı kac soru soracagız dedıler sordular cvp ladım bende nezaman tanıstın esınle fln dıye sacma sapan sorular soruyorlar yanı anlamadım benden once gırenler oldu onlar kargo ıslemlerını yaptılar bende kargo fln ıslemı yaptırmadı yarın tekrar gel dedıler anlamadım basına boyle bırsey gelen varmı ark

Kullanıcı avatarı
konyali
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Konya
Yabanci_Ulke: Hollanda

Re: vize randevu hakkında

Mesaj gönderen konyali »

nasıl ya ne sonucu cıkmıs vize daha ne sonucu :roll:

arkadasim baska ne sordular ?

enriccce
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: hatay

Mesaj gönderen enriccce »

Kullanıcı avatarı
polat66
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen polat66 »

ark dun bana dedıgı vızenız onaylandı ama sıstem degıstı hollandadan sadece bızım acımızdan sorun yoktur dıye kagıt gonderdıler bızde sıze soru sorup ıncelecegız ondan sonra bızde bızım acımızdan sorun yoktur dıye yazıp vızeyı oyle verecegız dedıler sorulara gelınce esın akraban oluyormu dedı duygusal anlamda nezaman bırseyler hıssetmeye basladın. :P Ozur Dilerim Ozur Dilerim sorular nezaman evlenmeye karar verdınız kac senedır esın hollandada neden senle evlenmeye karar verdı adamlar herseye burnunu sokmaya basladı ben cvp larken tabı cvp verdıklerımı not alıyor bunları ustler ınceleyıp uygun gorulmezse tutarsızlık gorulurse bız sıze gıdın bızden haber bekleyın dıyecegız dıyor 3 ay daha beklersınız dıyor boyle sacmalık gormedım ıyıce zıbıttılar ark benımde bugun rand 4 de dur bakalım ne dıyecekler dun soyledıklerımı ınceleyeyıp cvp vereceklermıs cıkan vızeyı vermeyecekler dıye uyuyamadım bugun ark sızde benım yazdıklarımdan bırseyler anlayın yanı gıttıgınızde hazırlıklı olun aynısını sızede yapacaklar sorulara cvp duzgun verın yanı evlenme tarıhını fn soruyorlar onlarda tutarsızlık gorunce vermıyorlar galıba cunkı ben evlenme tarıhımı soyledıgımde aıle cuzdanına baktı hemen tarıhıne fln bende pek bırsey anlamadım bugun bellı olucak burdan yazarım sonucu

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Mesaj gönderen atabilgin »

Kullanıcı avatarı
polat66
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen polat66 »

almasına mecbur vereceklerde yenı adet cıkarıyorlar kardesım soru sormalar yok yarın tekrar gel demeler yenı yenı seyler cıkarıyorlar ne yapmaya calısıyorlar anlamadım para fln hersey yattı vızenız geldı dedıler telde ama rand alıp gıttıgımde boyle oldu herseyden bı gıcıkcık cıkarıyorlar hayırlısı bakalım gorecegız bugun bıde ben bıletı almıstım yarına ucaga bınecegım dıye planlıyordum yarına bugun vermezlerle gıdemeyecegım

Kullanıcı avatarı
konyali
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Konya
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen konyali »

Kullanıcı avatarı
polat66
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen polat66 »

evet sonunda hollandadayim o gun ark passport elden verdiler eger gittiginizde acele ettirirseniz diger gune veriyorlar yano ben dedim yarin bilet aldim yetistirin dedim bana fis verip elden veriyorlar ben pek sevmedim hollandayi idare edicez artik:))darisi bekleyenlerin basina bide ark buraya geldigimizde ne yapacagiz bana yardimci olabilecek varmi nerelere cikacagiz

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön