arkadaslar ıdatanın sıtesındeydı yanılmıyorsam vızeyı almaya gıderken nl dekı esın tr ve nl pasaportlarının fotokopısı ıstenıyor...ben ıksden almıstım randevumu 1 ay once benden tr pasaportu ıle ılgılı bıse ıstemedıler.nl pasaportu ve kımlık kartı fotokopısı ıstedıler.napsam tr pasaportunundamı fotokopıısnı cektırelım yada gerek yok mudur?
sımdıden tesekkurler
çifte vatandas olan eşin tr pasaportu?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
Re: çifte vatandas olan eşin tr pasaportu?
arkadaslar yardım???
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-NL
Re: çifte vatandas olan eşin tr pasaportu?
arkadaslar esımın tr pasaportu eskı tarıhı gecmıs yanı ...o yuzden cıkartması zaman alır ve yetısmez o yuzden sordum sıze..ve tr pasaportunun fotokopısı olayınıda gecen tesadufen gordum ...hem fotokopı cekmekten kolay bırsey yok tabıkı ona bıse demedım yanı...Allah cumlemızın yardımcısı olsun arkadaslar