nerden baslayacagimi bilmiyorum

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
tewester
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: adana
Yabanci_Ulke: hollanda

nerden baslayacagimi bilmiyorum

Mesaj gönderen tewester »

merhaba arkadaslar su an anda hollandadayim tatil vize ile ve tekrardan turkiyeye dondugumde temmuz ayinin ortalarinda ankara konsoloslugunu sinav icin aricam ama bunlardan once neler yapmam gerekiyor ne gibi evraklar hazirlamam gerekiyor evli degilim daha once hic evlenmedim. bunun icin yapmam gereken islemleri bilen arkadaslar varsa lutfen detayli bir sekilde anlatirsaniz sevinirim.daha once bir konuda actim formul a formul b demisti bir arkadas baska bir konu hakkinda ama anlamadim bu formul a for b ne. daha iyi aciklama olursa Ik zal blij zijn herkese tekkur ederim cok guzel bir site ....

conhoney
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen

Re: nerden baslayacagimi bilmiyorum

Mesaj gönderen conhoney »

Arkadasim sana acikladik daha once.formul A /ULUSLARARSI EVLENME EHLIYET BELGESI....
formul B/ULUSLARARSI DOGUM KAYIT ORNEGI.bunlar 12 dilde olan cok dilli belgeler....
sen once karar ver arkadasim turkiyedemi evleneceksin yada hollandadami?
ve once sinavami gireceksin veya once evlenecekmisin?
sirasiyla ne yapacagini bilirsek seni daha iyi bilgilendirebiliriz.

tuaydin
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul

Mesaj gönderen tuaydin »

selamlar tewester, oncelikle sinav icin herhangi bi belgeye gerek yok,esin internetten form dolduruyor ve sinava giriyosun. sonrasinda ise conhoney'in dedigi gibi evli olarak mi yoksa samewonen olarak mi basvuracaksin? belgeler ona gore degisir. buarada kucuk bi duzeltme yapayim, conhoney'in yazdigi formul a ile formul b'nin yerleri farkli. formul a dogum kayit ornegi oluyo, bu kesin lazim, eger evlenerek gideceksen formul b gerekir, eger samewonen basvurusu yapacaksan evlenme ehliyet belgesi alirsin nufus mudurlugunden..durumunu net bi sekilde aciklarsan yardimci olacak arkadaslar cok bu sitede..

tewester
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: adana

Mesaj gönderen tewester »

saglun ilginiz icin arkadaslar ben evlenmeden mvv ye bas vuru yapacam benim icin onemli olan hangi belgeler ?

Kullanıcı avatarı
umuder
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: balikesir
Yabanci_Ulke: turkije

Mesaj gönderen umuder »

samen wonen olarakmı basvuru yapıcaksın??? yani birlikte yasamak içinmi????
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön