yeter artık ! ( basvurali 9 ay oldu )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kastamonu
- Yabanci_Ulke: belcıka
Re: yeter artık ! ( basvurali 9 ay oldu )
bende aradım banada 1 hafta ıcınde karar verılecek dedı.bu hafta ıcın.ama hala haber yok 14 hafta olacak dofıye gıdelı dosyam endıselıyım acıkcası.10 hafta demıslerdı.hayırlsı bakalım daha fazla uzamasında hayırlsıyla cıksın ıns vızelerımız.
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
hiç inanmayın bu hafta açıklanacak diye oyalama taktikleri. bekleyin sadece ona odaklanmayın aramayında azarlıyorlar resmen--sewdaa-- yazdı:bende aradım banada 1 hafta ıcınde karar verılecek dedı.bu hafta ıcın.ama hala haber yok 14 hafta olacak dofıye gıdelı dosyam endıselıyım acıkcası.10 hafta demıslerdı.hayırlsı bakalım daha fazla uzamasında hayırlsıyla cıksın ıns vızelerımız.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
ya bunlar neye gore yapio bunu anlamiyorumki.bize ocagin ilk haftasi cvp vercez dediler.gercektende ocagin 8 inde vizem onaylanmis 12 sinde elime geldi.ilginc gercekten.baris yazdı:hiç inanmayın bu hafta açıklanacak diye oyalama taktikleri. bekleyin sadece ona odaklanmayın aramayında azarlıyorlar resmen--sewdaa-- yazdı:bende aradım banada 1 hafta ıcınde karar verılecek dedı.bu hafta ıcın.ama hala haber yok 14 hafta olacak dofıye gıdelı dosyam endıselıyım acıkcası.10 hafta demıslerdı.hayırlsı bakalım daha fazla uzamasında hayırlsıyla cıksın ıns vızelerımız.
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Mezun-BE
atabilgin ve sewdaa bence sizin vizeleriniz onaylanma asamasinda o yuzden gozukmuyo dofide benimde oyle olmustu cunku.nevilen ya evrak istencek yada vize gelcek demisti.gercekten de oyle oldu.vizem geldi.merak etmeyin en kisa zamanda haber gelir.biraz daha sabir.sizin sureleriniz normal bi sure vize icin.3.5 ay.zaten evraklari teslim ettiginzde size 3 ay icinde cvp gelecegi soyleniyo.biraz daha sabir.cok zor biliyorum ama fazla stres yapmamaya calisin.eninde sonunda vercekler
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kastamonu
- Yabanci_Ulke: belcıka
ılgıne cok tskler zeynacım.Allah destek olan herrkesten razı olsun.cunku cok zor ancak yasayanlar anlayabılır bızı.ıns bırgun bızde gelırız...
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!
-
- Mezun-BE
ne demek canim bende o gunlerden gectim.ne kadar zor oldugunu bizler anlamiycazda kim anliycak.cok buyuk bi problem olmadigi surece korkmayin mecburen vercekler.esleri ayri tutmaya haklari yok cunku.sadece yildirmaya calisiyolar iste--sewdaa-- yazdı:ılgıne cok tskler zeynacım.Allah destek olan herrkesten razı olsun.cunku cok zor ancak yasayanlar anlayabılır bızı.ıns bırgun bızde gelırız...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: holland
11 ay oldu umudu kestım hollandadan tekrar basladım ıslemlere ..