Vizeyı almaya gıttım
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Vizeyı almaya gıttım
merhaba arkadaslar bugun ankarada buyukelcılıkte evraklarımı teslım ettım ve artık kargoyu bekleyecegım...evraklarımın hepsını verdım yarısından cogunu gerı verdıler bana...formul a b nın fotokopılerı,evlılık cuzdanı fotokopılerı,saglık sıgortası fotokopılerı,esımın saglık kartı fotokopılerı,benım eskı yenı ve esımın pasaportlarının 1 2 3 . sayfaları dısındakı tum fotokopılerı gerı verdıler.yanı cok az bı kısmını aldılar..sonra kadın basladı sormaya ..kac yıldır tanıyosun esını,ne sıklıkla gorusuyosunuz,yılda kac kez gorusyosunuz,kac yıldır esın nl de,gunde ne kdar nasıl gorusyorsunuz gıbı cok cok ozel sorular sordular.ınanın aılem bıle bılmez bunları ne zman tanıstınız dıyor ne bılıyom ben dedım 4 5 sene olmustur.yok efendım kesın tarıh ıstıyoalr dedım 2007 ben nl ye gıtmıstım daha once.o xzan esınle tanısmısmıydın falan fılan.benım vızem 4 ay once cıktı ,nıye geec aldın bu kdar dıyo gıbı sorular soruyo.bıde dıyorkı kusura bakmayın sıstem geregı bunları sormak zorundayım ..her neyse boyle gectı arkadasalr ,,artık kargoda pasaportuma vıze vurulmus bı sekılde gelır dımı?red gıbı bı durum soz konusu olabılır mı?
herkese allah yardım etsın dualarınız gercek olsun
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Re: Vizeyı almaya gıttım
Hayirli ugurlu olsun arkadasim allah yeni yasaminda saglik ve mutluluk versin.rottenboy yazdı:merhaba arkadaslar bugun ankarada buyukelcılıkte evraklarımı teslım ettım ve artık kargoyu bekleyecegım...evraklarımın hepsını verdım yarısından cogunu gerı verdıler bana...formul a b nın fotokopılerı,evlılık cuzdanı fotokopılerı,saglık sıgortası fotokopılerı,esımın saglık kartı fotokopılerı,benım eskı yenı ve esımın pasaportlarının 1 2 3 . sayfaları dısındakı tum fotokopılerı gerı verdıler.yanı cok az bı kısmını aldılar..sonra kadın basladı sormaya ..kac yıldır tanıyosun esını,ne sıklıkla gorusuyosunuz,yılda kac kez gorusyosunuz,kac yıldır esın nl de,gunde ne kdar nasıl gorusyorsunuz gıbı cok cok ozel sorular sordular.ınanın aılem bıle bılmez bunları ne zman tanıstınız dıyor ne bılıyom ben dedım 4 5 sene olmustur.yok efendım kesın tarıh ıstıyoalr dedım 2007 ben nl ye gıtmıstım daha once.o xzan esınle tanısmısmıydın falan fılan.benım vızem 4 ay once cıktı ,nıye geec aldın bu kdar dıyo gıbı sorular soruyo.bıde dıyorkı kusura bakmayın sıstem geregı bunları sormak zorundayım ..her neyse boyle gectı arkadasalr ,,artık kargoda pasaportuma vıze vurulmus bı sekılde gelır dımı?red gıbı bı durum soz konusu olabılır mı?
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
- umuder
- NT2
- Turkiye_Sehir: balikesir
- Yabanci_Ulke: turkije
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: giresun
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
hayirli ugurlu olsun arkadasim.darisi tum bekleyenlere insallah
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- xmultecix
- NT3
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
valla xmultecix aynen dedıgın gıbı sasırdım yanı..tanıstıgınızdan ber kac kez gorustunuz dedı..ıcımden dedım ne bılım ben ,,, 3 4 dedım ,kesın bı sayı soyleyınd edı kadın bıde yanı,,,,e dedım 4 yaz madem hehehe....bende 15 agustos donusum..dedı agustosta gıtcen sen o zman 6 aylık yapalım vızeyı rahat oılsun ..ii dedım olsun.heralde vızeyı gonderırler sanırm ..ne gıbı sorun cıkabılır kı?
- xmultecix
- NT3