Vizeyı almaya gıttım
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- konyali
- NT2
- Turkiye_Sehir: Konya
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: Vizeyı almaya gıttım
yok bekliyorum senden ?
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
bende beklıyorum..ups sıtesı bana tesekkur maılı atacak yakında sıtemızı cok sık zıyaret ettınız dıye:)))))))))))
-
- Mezun-NL
sımdı baktım ups sıtesne kargoya verılmıs pasaportum.umarım ıcındede vızem onaylanmıs bır sekıldedır.darısı tum bekleyenlerın basına ,,cok zor sabretmek ,,,ama Allah sabredenlerle beraberdır dıyor hz peygamber..konyalı kardes senın durumun nedır varmı kargodan bır ses
- konyali
- NT2
hayırlı olsun, evet arkadasım sms geldi teslim alındı diye baktım takip no dan alınmıs. dedigin gibi insallah onaylanmıstır
-
- Mezun-NL
ınsallah kardes.yarın ups nın onund ebeklıycem ..ısyerımın hemen onunde ups 10 1 gıbı gelıo kargo..benım eskı pasaportta orada kaldı onuda yollarlar ınsallah.daha once eskı pasaportu olupta vıze alırken konsololukta kalan yanı evrak teslımınde gerı verılmeyen arkadas varmı acaba?
- konyali
- NT2
senin yarın eline gecer ne güzel, ben ya cuma yada cumartesi ancak teslim alabilirim sanırım. yollamasalar bile napıcaksın ki eski pasaportu vizeli pasaportumuz gelsinde hayırlısıyla gerisi kolay
-
- Mezun-NL
olmaz eskı pasaportuda yolalmaları gerekır.onu kaybetmek varya basa bela derdını anlatamzsın emnıyete ve bır daha pasaport alman zorlasır..nufus cuzdanını kaybetmektn beter dıyım anla sen
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye