maaş bodrosu hakkında bilgi
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: maaş bodrosu hakkında bilgi
bildigim kadariyla gosterilemez cunku belastingdienst'e (vergi dairesi) iscinin vergisi susu busu aylik yatirildigindan geriye donuk yatirma sansi yok sanirim ve boyle oluncada geriye donuk olan maas bordrolarini aalamazsiniz diye biliyorum ben yanlisim varsa bilen arkdslar duzeltsinler lutfen,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
kardesim neden boyle bir seye ihtiyac duyayuyorsun.ise baslar baslamaz basvurunu yapabilirsin.
senin dedigin dunyanin hic bir yerinde olmaz.bir hukukcu olarak sorumluluklari coktur diyorum .sebebbini aciklarsan yardimci olabilirim hukuksal konuda.
bol sanslar arkadasim.
senin dedigin dunyanin hic bir yerinde olmaz.bir hukukcu olarak sorumluluklari coktur diyorum .sebebbini aciklarsan yardimci olabilirim hukuksal konuda.
bol sanslar arkadasim.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: aksaray
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
Böyle bir islem mumkun degil en kötü gecmise ait 3 aylik verginin ödenmesi gerekiyor vs.. vs.. bir sürü islem. Ama basvuruyla ilgili dusunuyorsaniz maasi yeterli ise hemen basvurabilirsiniz daha sonradan evraklarınızı IND ye isterlserse gönderirsiniz.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kayseri
sayın YAVUZ KOC ARKADASIM. BENde aynı arkadasımla aynı dertteyım. 3 aylık maas bodrosu olmadıgı ıcın basvuru yapamdık bıde ıs yerı 12 aylık kontrat verıyomus stajer oldugu ıcın. acıkca soylermısın 3 aylık maas bodrosuna gerek varmı? acıl cvb beklıyorum.
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///