Dofi (dosya bulunamadi )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sivas
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Dofi (dosya bulunamadi )
Merhaba Arkadaslar,
Bu sabah pc basina gectigimde her gunki yaptigimi tekrar yapmak istedim ama dosya bulunamadi sayfasi cikiyor karsima..
2-3 haftadir her gun bakiyordum dosyamin durumuna ve islemde yaziyordu yani in behandeling.
bu sabahtan bu yana bakamiyorum yani dosyan bulunamadi diyor acaba benim dosyamda duzenlemelermi yapiliyor veya karar mi verildi? bu durumu yasayan baska kisiler ve sonucun ne oldugunu bilen varmi?
hayirli gunler..
Bu sabah pc basina gectigimde her gunki yaptigimi tekrar yapmak istedim ama dosya bulunamadi sayfasi cikiyor karsima..
2-3 haftadir her gun bakiyordum dosyamin durumuna ve islemde yaziyordu yani in behandeling.
bu sabahtan bu yana bakamiyorum yani dosyan bulunamadi diyor acaba benim dosyamda duzenlemelermi yapiliyor veya karar mi verildi? bu durumu yasayan baska kisiler ve sonucun ne oldugunu bilen varmi?
hayirli gunler..
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
Re: Dofi (dosya bulunamadi )
jeekap ekranda tam olarak ne yazıyor?
-
- Beginner
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kastamonu
- Yabanci_Ulke: belcıka
bendede aynısı oluyor 1 aydır fln dofıyı arıyoruz karar asamasında denılıyor.bence endıselenme karar verecekelrdır.ıns guzel haber gelır yakında...
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: BeLçika - Antwerpen
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Dofi 'nin Internet Paylasiminda sorun var . Yenileme yapiyorlar galiba .
-
- Beginner
eger internet paylasiminda sorun olsa hic kimse dosyasina normalde bakamaz, ama diger dosyalarin hepsi aciliyor nerdeyse, kafam bir kac numara tutturdum ve diger kisilerinki bulunuyor yani..nevilen yazdı:Dofi 'nin Internet Paylasiminda sorun var . Yenileme yapiyorlar galiba .
sorun nedir bilemiyoruz tabiki ama belkide karar asamasindadir ki oyle umuyorum tabiki..
hayirlisiyla burda vize bekleyen butun arkadaslarimin vizesi en yakin zamanda cikar insallah..
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Zaten hic kimse durumunu net olarak ogreniyor . Dofi ' de sorun var .Jeekap yazdı:eger internet paylasiminda sorun olsa hic kimse dosyasina normalde bakamaz, ama diger dosyalarin hepsi aciliyor nerdeyse, kafam bir kac numara tutturdum ve diger kisilerinki bulunuyor yani..nevilen yazdı:Dofi 'nin Internet Paylasiminda sorun var . Yenileme yapiyorlar galiba .
sorun nedir bilemiyoruz tabiki ama belkide karar asamasindadir ki oyle umuyorum tabiki..
hayirlisiyla burda vize bekleyen butun arkadaslarimin vizesi en yakin zamanda cikar insallah..
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
bence dosyalar karar asamasinda oldugu icin gozukmuyo.insallah iyi haberler alcaksiniz arkadaslar.
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...