acil yardim lutfen(ind'nin istedigi belgeler hakkinda bilgi)

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
akser
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: mersin
Yabanci_Ulke: hollanda

acil yardim lutfen(ind'nin istedigi belgeler hakkinda bilgi)

Mesaj gönderen akser »

selam arkadaslar.sinavi gectim ve nisamlim yerlesim vizesi icin hollanda da islemleri baslatti .bazi istekler varki bir turlu cozumleyemedik bu yuzden sizlerin yardimina ihtiyacim var.bizden istenilen evli olmadigima dair belgeyi once evlenme dairesine gittik beraber (turkiyede) ama evlendirme dairesi bu tur belgeleri artik nufüs dairesinin verdigini soylediler ve bizde soylenilen sekilde yaptik.nufüs dairesinde bana toplamda 4 adet belge toplam 8 sayfadan olusan bir dosya olusturuldu ..bunlardan 2 adet olanı uluslar arasi dillerde yazilmis ama turkce olanlar yani nüfus kayit orneklerinde benim bekar oldugum yazili olmasina ragmen IND bu belgelerin disinda bekar oldugumu ispatlayan belge istiyor..ya sinav stresinden cok bu belgeler beni daha strese soktu bu yuzden lutfen benim hangi belglere ihtiyacım oldugunu ve nerelerde temin edecegimi izah ederseniz sizlere minnettar kalirim
saygilarimla

not:lutfen konuya uygun baslik acmaya ozen gosteriniz,,,acil,bakarmisiniz,yardim,lutfen yardim gibi baslik acmak yasaktir...Anlayis gostereceginizi umar,tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...

conhoney
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen

Re: acil yardim lutfen(ind'nin istedigi belgeler hakkinda bilgi)

Mesaj gönderen conhoney »

Kullanıcı avatarı
serdariscan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: breda

Mesaj gönderen serdariscan »

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

Kullanıcı avatarı
xmultecix
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Turkiye
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen xmultecix »

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön