sude erik yazdı:turkcemı yazcam?fransızcaysa ben yazamam esım yazabılır anca.adres sumu
helpsek.dvzoe@dofi.fgov.be cunku baska adres bulamadım.gercekten yardım ettıgnız ıcın cok tesekkur ederım.benım baslayalı 70 küsür gun oldu.daha ne kadar beklıcem.suan dosya nerde merak edıyorum.bıde 6aylık bebegımız var.oglumuzun babasından ayrı olması benım esımden esımın benden ayrı olmamız ınsanı cok yaralıyo.bıde dıyolarkı yazın cok agır ıslıyo kagıtlar dıyolar.cok moralımız bozuluyo.nekadar agır.bu agırlıgı maıl atarak telefon acarak hızlandırabılırmıyız bılmıyorum.hepımız ısterızkı eslerımızın yanında yuvamızda olalım.ınsallah enkısa zamanda cumlemızın ıslerı bıtıverır.allah yar ve yardımcımız olsun.
Fransizca ,Flemence ,Ingilizce .. Hangisinden istersen yaz . Fakat hemen cevap gelir diye bekleme.10 Icinde cevaplarlar .
Neden direk aramiyorsunuz . Arayin Dofi' yi dosyam ne asamada diye sorun .Cevabinizida hemen alirsiniz .
70 gun normal , 270 gun bekleyenlerde var. Baris mesela .
Bebek olmasi hic birseyi degistirmiyor . Bizim ikiz bebeklerimiz var , ben bir faydasini gormedim.
Mail atarak , sik sik arayarak birsey elde edemessin .Cunku bunlar ,Latince Homo Sapiens diye adlandirdigimiz ( Yani Insan ) gruba dahil degil .
Yapabilecegin en guzel davranis , sabirli olmak .
Insallah olumlu sonuc alirsiniz .