Turist vizesi ve MVV
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: Turist vizesi ve MVV
pasaport 1 gunluk is arkdsm esin yarin sabahdan basvursa oglenden sonraya alir pasaportunuda esinin pasaportu yokmu neden yenisini cikartiyosunuz dicem ama sinava pasaportsuz girilmiyo,,,demekki var pasaportu neyse arkdsm esin biran once (en kisa zaman yarin sabah mesela)pasaport basvurusu yapsin alsin yeni pasaportunu ve sizde p,tesi olmadi sali gunu basvuruyu yollamis olun ind ye,,,yine soyluyorum 9 hazirandan once basvurursaniz iyi olur secimler var nolur nolmaz,,,yeni bi hukumet gelirde 18 i yine yukselttik 21 olcak diyebilir ve siz gun farkiyla 21 e kadar beklemek zorunda birakilabilirsiniz suandaki gecici yas siniri siizn icin buyuk bi sans,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Denizli
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Sansli, esimin pasaportunu cikartmadik daha oyuzden sinava nufus cuzdanindan girdi. Bilseydim onceden cikartirdim
Vize basvurusu icin neyi onerirsin, hollandadnami yoksa ankaradanmi? Is sozlesme, maas, sinav hepsi tamam tek eksik kalan esimin pasaportu.
Vize basvurusu icin neyi onerirsin, hollandadnami yoksa ankaradanmi? Is sozlesme, maas, sinav hepsi tamam tek eksik kalan esimin pasaportu.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
sevindim tek eksigin pasaport olmasina cunku halledilmicek bisey deil hersey pasaport ciikartmak gibi olsa,,,walla simdi ne desem bos olur oneri olarak ama herseyi eksiksiz dosya halinde gonderirseniz buyuk ihtimal bi aksilik cikartmazlar...simdi ank danmi hollandadanmi dersen bu tartisilan bi konu ben ank dan basvurdum esim hollandadan kendi evraklarini gondererek islemleri devam ettirdi ve 29 gunde cikti vizzem ama simdi hollandadan basvurupda 2 haftada vizesi cikan bi arkdsmz cikipda sansli niye oyle diosun ben hollandadan basvurdum ve 2 haftada cikti dese onada hak vermek lazim,,,bu biraz evraklarin eksiksizligine biraz zamanin hangi doneme (tatilsiz doneme) denk gelmesine birazda sansa bagli bi durum,,,iki tarafdan basvuruda mantikli soyle bi durumu var hollandadan basvurursaniz vize ciktikdan sonra 830 euroyu yatiriosunuz tr den basvurursanizda vizeye basvururken parayi yatiriosunuz,,,hollandadan basvurupda (allah korusun ) red yerseniz itiraz etme hakkiniz var tr den basvurursaniz yok,islemlere en bastan tekrar basvurmak zorunda kalirsiniz,,,ama itiraz etme durumunda itirazin incelenmesi fln uzun surer diyen arkdslarimizda var,,,kusura bakma kafani karistirmak istemem baya bi uzun yazdim ama karari verecek olan esiniz ve sizsiniz arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Denizli
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Bugun cok sukur MVV basvurumuzu Ankara buyukelciliginde basvurduk.. Umarim en kisa zamanda hersey olumlu sonuclanir..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam