sude erik yazdı:sımdı dofıde dısislerı bakanlıgı tarafından vıze kayıt 26.04.2010 dıyor.karar tarıhı 10 hazıran dıyor karar ıslemde yazıyo.bugun boyle yazmıs.sızce nekadar daha surer
karar tarihi dedigin dosyanin brukselde acildigi mi acaba.yoksa 26 nisandadami acilmis dosya anlamadim sude.eger gercekten 10 haziran karar tarihiyse bugun yarin cvp gelcek demektir...
benim vizem tam 3 ayda cikti.araya nerdeyse 1 ay kadar da resmi tatil girdigi halde noel vs...ama simdi daha iyi anliyorum ki cok erken cikmis.burdaki butun islemler o kadar yavas ilerliyoki inanin insanin cildirasi geliyo.en basit bi bankayla gorusme talep ediyosun 1 hafta 10 gun sonraya randevu veriyo.is yerinden bi kagit istiyosun postayla gondercez diyolar 1 ay posta bekliyosun.hamileyim bende suan; ilk kontrolum icin bile 1.5 ay beklemistim.nerdeyse 3 aylikken yaptirdim ilk kontrolumu.yani demek istedigim o kadar yavas bi toplum ki kafayi yediriyolar bazen insana.kaplumbaga hiziyla is yapan bi ulkeden 6-7 ay icinde vizeye cvp aliyosak gercekten cok sansliyiz...
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
date de la damende de visa dec 9 200
date de l'enregistment de la damende de visa par l'offıce des etrangers.26.04.2010
decıssıon en traitement
date de la decısıon jun 10 201
obur yazılar aynı tam boyle
sude erik bekleyeceginiz ortalama zaman 7-12 hafta arası diyorlar orada yazan tarihden itibaren ama benim vizem 38 haftada cıktı oda ayrı konu net bir bilgi verilmiyor bu konuda
sude erik yazdı:zeyna arkadasım coktan berı bakmıyo heralde.soru sormustu cevap verdım ama cvp alamadım.baska arkadaslar cvp vermezmı usttekı yazı dofı sayfamda yazıyo.acaba boyle yazınca nekadar daha beklemem lazım
canim baktimda fransizca oldugu icin anlamadim o nedenle yorum yapmadim yanlis bisey soylememk icin.
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
ozaman senınkı daha cabuk cıkar.ab vatandasıya ondan.benım nısanın basında basladı daha bu ay dısıslerınden geldı.senınkı 1 ay ıcınde dıs ıslerı bakanlıgna gıtmıs gelmıs.