acil yardim belcikadan hollandaya gecmek

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
izmirli3473
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: holanda

acil yardim belcikadan hollandaya gecmek

Mesaj gönderen izmirli3473 »

slmlarl arkadslar ben belcikadan yeni 3 aylik oturum aldim kart orenge diyolar doktordan rapor cikarip avukata verdim 1 sene icerisinde belediye 3 aylik oturum verdiler esim hollanda vatandasi bir cocugum var su an okuyo gecen gun belcikadaki hollanda konsoloslugunu aradim onlarda dediki esin ind yi arsin dediler oda aradi dediler esin belcikada sinava girmesi ve calismasi gerekir anlamadim gitti hic bana mantikli gelmedi ben aile birlesiminden direkt gitmem gerekmiyormu ben sonucta AB uyesi bir ulkeden esimin adresine gidecem bilgisi olan arkadslarin yardimini bekliyorum ve belcika devleti bide bana her ay sosyal maasida veriyo turk ehliyetimide cevirdim ne yapmam gerekiyo arkadslar yardim lutfen

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön