belcıka aile birleşimi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: çorum
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: belcıka aile birleşimi
arkadaslar ben anlatamadım galıba.esım nlden belcıkaya tasında orda 6aylık oturumu aldı.oturcamız yerde ESSEN 6aylık oturumla bana esım ıstek yapabılıyomu?vede 6aylık otrumla neden ıstek yapmasın.evraklarımız hemen hemen tamam.ıstek gelcek vızeye basvurcam ben trdeyım yanlıs anlasılma oldu galıba.maas durumu felanda ıyı o sorunda yok vede oturacagımız yer cokk kucuk 1500 nufuslu bı ılce. nevılen yazarsan sevınırım arkadasım
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
5 yillik oturumu almadan istek yapamaz yapsada genelde hep red geliyor red gelir
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Neyi anlatamadin ? Buradaki uyelerden Belcika ile iliskili olanlarin yuzde 70 ' i NL'den BE gecisli .
6 aylik oturumla basvuru yapilir .! (Zira artik IKS 'de randevu alirken bile 5 yillik oturum var mi diye soruyorlar)
Fakat %90 red alirsin . ! Eger gozumu kararttim basvuru yapcam dersen , evraklar arasindan ilk basvuruma neden red verdiklerini ilgili kanunlar ile anlatan Belcika Disisleri mektubunu gosteririm sana .
5 yillik oturumu almadan basvurma . Hem kucuk bir yer diyorsun .Pek ugrastirmazlar.Birkac ay daha bekle isini garantiye al .O vakte kadarda arastirmalarini yaparsin .
6 aylik oturumla basvuru yapilir .! (Zira artik IKS 'de randevu alirken bile 5 yillik oturum var mi diye soruyorlar)
Fakat %90 red alirsin . ! Eger gozumu kararttim basvuru yapcam dersen , evraklar arasindan ilk basvuruma neden red verdiklerini ilgili kanunlar ile anlatan Belcika Disisleri mektubunu gosteririm sana .
5 yillik oturumu almadan basvurma . Hem kucuk bir yer diyorsun .Pek ugrastirmazlar.Birkac ay daha bekle isini garantiye al .O vakte kadarda arastirmalarini yaparsin .
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: belcıka chatelet
esı belcıka vatandası olmayan arkadaslar,vızesını alanlar buraya yazabılırmı?nekadar surede aldınız.cogunluk nası aldıysa bende oyle alcam galıba
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
esim belcika vatandasi degildi 5,5 ayda cikti
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sivas
- Yabanci_Ulke: Hollanda
benimki toplam 71 gunde cikti yani 2 ay 10 gun de, bende nlden belcikaya gecis yapmistim, 5 senelik oturum karti ile basvuru yaptim..
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: belcıka chatelet
buyukelcılık yaz tatılıne gırdımı arkadaslar?yazın ıslemler yavaslarmısya o yuzden soruyorum.
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele