Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Re: Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Mesaj gönderen atabilgin »

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen zeyna »

elifce67
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: zonguldak
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen elifce67 »

bende 9. ayda baslicaktim amatel edip ertelettiricem cunku bebegim oldu birakacak biyerimde yok bu arada 5 senelik oturumumu aldim sis kartimda elimde sanirim cok erken aldim ben basklari daha gec aliomus bu arada zeyna senin nasil gidio dun sizin ordaydim gorumcem orda oturuo maasmachelen heusdenden daha guzel buyuk.sen alisabildinmi bilmiorumben alisamadim hala sikiliorum yolda insan goremiorum turkiyenin civilcivilligini ozluorum daha bitanecik komsum var ama esimin ailesi hep burda simdidiorumki keske biraz daha bekleseydim:(alisamadim annemi ozledim arkadaslarimi ozledim.uff ben turkiyeye gitmek istiyorum

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen zeyna »

elifce67 yazdı:bende 9. ayda baslicaktim amatel edip ertelettiricem cunku bebegim oldu birakacak biyerimde yok bu arada 5 senelik oturumumu aldim sis kartimda elimde sanirim cok erken aldim ben basklari daha gec aliomus bu arada zeyna senin nasil gidio dun sizin ordaydim gorumcem orda oturuo maasmachelen heusdenden daha guzel buyuk.sen alisabildinmi bilmiorumben alisamadim hala sikiliorum yolda insan goremiorum turkiyenin civilcivilligini ozluorum daha bitanecik komsum var ama esimin ailesi hep burda simdidiorumki keske biraz daha bekleseydim:(alisamadim annemi ozledim arkadaslarimi ozledim.uff ben turkiyeye gitmek istiyorum
yok bende cok beklemedim hemen oturumumu aldim.sis kartim geldi.ehliyetimi bile hemen cevirttirdim.okula basladim bitirdim.yok bura sIKIlinacak bi yer deil.maasmechelen daha canli.etraf insan dolu.bi carsiya cik elini sallasan turke carpiyo.ama alistinmi dersen alisamadim.cunku mecburi olarak bi sureligine esimin ailesiyle yasamak zorundaydik.hala da birlikte oturuyoruz.en kisa zamanda evimizi ayircaz onun icin ugrasiyoruz suan.o nedenle alisamadim.cunku onlara bagli yasamak zorundasin istedigin gibi hareket edemiyosun.ve inanilmaz dedikoducu bi cevre burasi.burdaki turkler inanilmazlar ya.birbirlerine bagli olmalari gerekirken arkadan kuyu kaziyolar.dikkat ettiysen farketmissindir.bende keske benim vizemde uzun surseymis hemen gelmeseymisim diyorum.buraya gelincede baska dertler bekliyo insani.ama diger arkadaslarin gozu korkmasin cunku insanin sevdigi yaninda olunca bisekilde katlaniyo artik.herseye ragmen Allah kimseyi sevdiginden ayri birakmasin.bende evimi ailemi cok ozledim.su ev meselesi olmasaydi izne gitcektim.ama ev icin ugrasiyoruz iste.herseyin hayirlisi ya.
bebisin hayirli olsun canim Allah anneli babali buyutsun insallah.adini ne koydunuz? keske bakacak biri olsaydida okula gidebilseydin.gercekten cok iyi geliyo.cevre ediniyosun.bana okul cok iyi geldi.hatta bitti diye cok uzuldum.ama yinede herseyin hayirlisi.bebegin daha onemli tabiki.onun sana ihtiyaci var :)

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen fatih12 »

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen zeyna »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

bende gecen hafta belcika gent deydim,,,gezimiz vardi bayanlar arasi gittik crsi pazar gezdik biraz donuk ve eski geldi bana bilmiyorum belcikada yasayan arkdsmlarimz begeniyodur belki,,,ama hollanda daha canli hareketli gibi geldi bana...(yada buraya alistigim icin oyle gelmis olabilir) yinede herseye ragmen arkdslarla birlikte baska bi ulkeyi gezmek otobus yolculugu yapmak otobusde sohbetler kahkahalarla gidip gelmek yiyip icip konusmak guzel olmustu...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen zeyna »

sansli yazdı:bende gecen hafta belcika gent deydim,,,gezimiz vardi bayanlar arasi gittik crsi pazar gezdik biraz donuk ve eski geldi bana bilmiyorum belcikada yasayan arkdsmlarimz begeniyodur belki,,,ama hollanda daha canli hareketli gibi geldi bana...(yada buraya alistigim icin oyle gelmis olabilir) yinede herseye ragmen arkdslarla birlikte baska bi ulkeyi gezmek otobus yolculugu yapmak otobusde sohbetler kahkahalarla gidip gelmek yiyip icip konusmak guzel olmustu...
iyi yapmissin canim bayagi guzel bi deisiklik olmustur eminim senin icin.gent bana bayagi uzak 2-3 saatlik mesafede. oralar nasil hic bilmiyorum ama genelleme yapmak gerekirse gordugum kadariyla belcika biraz deil bayagi donuk

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen zeyna »

arkadaslar bugun diplamami aldim.cok iyi bi dereceyle bitirdim Allah a sukur :)
bu dili iyice ogrenmek icin devam etmek istiyorum zorunlu olmadigi halde.eylul de baslayacak okula kaydimi yaptirdim hemen.Allah tan bir mani olmadigi taktirde 2 eylulde yeniden okullu olcam :)

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön