Vizem Cikti .! Nevilen
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Vizem Cikti .! Nevilen
Merhaba
2 Yildir yasadigim butun sikintilarin ardindan Bugun Vizem'i aldim arkadaslar . Pasaportum'da elime ulasti . Cok mutluyum .
Subat 16 'da basvurmustum , bu 3. basvurumdu.Sadece Atabilgin biliyordu . Bu kez ne extra dokuman istediler , ne Seyehat Saglik Sigortasi , Ne Mutuella ,ne maas bordrosu . 4.5 Ay'da Vizem cikti .
1-2 hafta icerisinde gidecegim . Giderken yanimda hangi evraklari getirmeyim . Giriste, Belediyede yada baska bir yerde ne tur evraklar gerekli oluyor .? Bu konuda tavsiyesi olanlar lutfen paylassin .
Nevilen .
2 Yildir yasadigim butun sikintilarin ardindan Bugun Vizem'i aldim arkadaslar . Pasaportum'da elime ulasti . Cok mutluyum .
Subat 16 'da basvurmustum , bu 3. basvurumdu.Sadece Atabilgin biliyordu . Bu kez ne extra dokuman istediler , ne Seyehat Saglik Sigortasi , Ne Mutuella ,ne maas bordrosu . 4.5 Ay'da Vizem cikti .
1-2 hafta icerisinde gidecegim . Giderken yanimda hangi evraklari getirmeyim . Giriste, Belediyede yada baska bir yerde ne tur evraklar gerekli oluyor .? Bu konuda tavsiyesi olanlar lutfen paylassin .
Nevilen .
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
Re: Vizem Cikti .! Nevilen
nevilen askolsun ne zaman basvuru yaptin sen.niye soylemedin.ben hala basvuru yapmadin saniyodum.atabilgin ile dunur olcaksiniz diye mi birtek ona soyledin ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
bugun aldigim en guzel haberdi diyebilirim.hayirli ugurlu olsun Allah birdaha sevdiklerinden ayri birakmasin.gercekten takdir edilecek bi sabir varmis sende.sonunda adamlari pes ettirdin aldin vizeyi:)
yanlizca formul a ve formul b bulunsun yaninda.onun disinda baska bisey istemiyolar.
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
bugun aldigim en guzel haberdi diyebilirim.hayirli ugurlu olsun Allah birdaha sevdiklerinden ayri birakmasin.gercekten takdir edilecek bi sabir varmis sende.sonunda adamlari pes ettirdin aldin vizeyi:)
yanlizca formul a ve formul b bulunsun yaninda.onun disinda baska bisey istemiyolar.
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
nevilen yazdı:Merhaba
Nevilen .
Hayirli ugurlu olsun nevilen eindelijk seninde vizen cikti.Allah yeni yasaminda saglik ve huzur versin.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
![Uber Geek :ugeek:](./images/smilies/icon_e_ugeek.gif)
bol sanslar
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kastamonu
- Yabanci_Ulke: belcıka
tebrık ederım tayfun arkadasım.aldın sonunda vızenı.darısı basıma ıns.dualarımda yer vermıstım sana.kabul oldu demekkı.arkadasım basından gecenlerı anlatırmısın.polıs geldımı esıne bakmaya fln yoksa bakmadan mı aldın vızenı bu konuda bılgım olsunkı ona gore tedbırımızı alalım.sımdıden yenı hayatında Allah neyı nasıl ıstıyorsan öle yasamanı nasıp etsın.Allah utandırmasın kardesım.bıze ayrıntılı sekılde yazmayı unutma....
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
gozun aydin arkadasim.uzun bir zamanadan sonrada olsa gitmek nasip oldu desene.insallah bundan sonrada bir tatlizlik cikmaz sanirim hersey gonlunce olsun