NL'ye geldikten sonraki Oturum karti basvurusuu
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
NL'ye geldikten sonraki Oturum karti basvurusuu
merhabalar, haziranin basinda IND'ye basvurumuzu yaptik, temmuzun ortasina dogru haber vereceklermis, bakalim ne dicekler, ins. olmustur. Hollandaya ilk geldigimizde yapilcaklari yazmissiniz, sagolun cok faydali bilgiler var, ben sunu sormak istiyorum. Ben bu eylulde mastira baslamayi dusunuyorum, ve agustos sonuna kadar oturum kartimin elimde olmasi lazim, gorunuse gore agustosun ilk haftasi anca gelebilcem nl'ye, bu islemler 20 gune sigarmi acaba?? agustosun sonuna kadar en azindan calisma numarasini almam gerekiyo. bu numara oturum kartindan daha once mi geliyo acaba? ve ne kadar gunde gelir basvurduktan sonra? Ilk geldigimiz zaman IND ve Belediyeden randevu almamiz lazimmis, randevuyu alirken benim de olmam gerekiyomu yoksa esim alabilirmi? eger esim onceden alabilirse ben de 2 hafta icinde gelirim ve basvurumuzu yaparim diye dusunuyorum ama bu nekadar mumkun? cok acil yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar, ilginize tesekkurler..
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Re: NL'ye geldikten sonraki Oturum karti basvurusuu
Arkadasim calisma numarasi dedigin sey calisma izni galiba eger oysa ind den alacagin oturum kartinin arkasinda yaziyor calisabilir ve ya calisamaz diye ve randevu alirken esine gerek yok ama oturum kartini sen olmadan asla vermezler cunki imza atman lazim.tuaydin yazdı:merhabalar, haziranin basinda IND'ye basvurumuzu yaptik, temmuzun ortasina dogru haber vereceklermis, bakalim ne dicekler, ins. olmustur. Hollandaya ilk geldigimizde yapilcaklari yazmissiniz, sagolun cok faydali bilgiler var, ben sunu sormak istiyorum. Ben bu eylulde mastira baslamayi dusunuyorum, ve agustos sonuna kadar oturum kartimin elimde olmasi lazim, gorunuse gore agustosun ilk haftasi anca gelebilcem nl'ye, bu islemler 20 gune sigarmi acaba?? agustosun sonuna kadar en azindan calisma numarasini almam gerekiyo. bu numara oturum kartindan daha once mi geliyo acaba? ve ne kadar gunde gelir basvurduktan sonra? Ilk geldigimiz zaman IND ve Belediyeden randevu almamiz lazimmis, randevuyu alirken benim de olmam gerekiyomu yoksa esim alabilirmi? eger esim onceden alabilirse ben de 2 hafta icinde gelirim ve basvurumuzu yaparim diye dusunuyorum ama bu nekadar mumkun? cok acil yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar, ilginize tesekkurler..
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .