ikinci oturum

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
sunhorse63
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: gaziantep
Yabanci_Ulke: arnhem

ikinci oturum

Mesaj gönderen sunhorse63 »

arkadaslar ınd bana 2. oturum kartı ıcın formul yolladı ve bızde bılen bırısıne gıttık doldurtmaya ınd benden 2.oturum ıcın sadece verzekering zorgpolis kagıdının fotokopısını ıstedı yanı baska belge yazmıyodu formulde adamda sadece verzekering ve benım hollanda kartımın fotokopısını cekıp bu sekılde yolla dedı bende yolladım sızce bu normalmı yanı formulde kı bılgılerı doldurduk ama benden belge ıstemedıler hayret ettım bende kımseye oldumu boyle bısey
sadece 7 sayfalık bı formuldu ve en son sayfasında fotografımı yapıstırdım sonra ımzamı attım
sonra dıger bılgılerı formulde soruyolar sadece ıstemıyolar evrak fotokopı falan ıstememısler pasaportumun numarası gecerlılık suresı esımın benım sofı numaralarımız sonra adres sadece bunları formulde doldurduk gonderdık

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Re: ikinci oturum

Mesaj gönderen erkan »

alperenNL
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sivas
Yabanci_Ulke: holanda