LÜTFEN YARDIMMMM.AYNI OLAY BAŞINA GELEN ARKADAŞ VAR MI?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belçika
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- NT2
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- NT2
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: belcıka chatelet
Re: LÜTFEN YARDIMMMM.AYNI OLAY BAŞINA GELEN ARKADAŞ VAR MI?
ali003 kardes yaz sezonu ve ramazan araya gırdıgı ıcın ıslerı bıraz agırdan alıyolar.cunku ıks yı ıntrnetten ayrıntılı arastırırsan,kendılerı dıyo noelde yazın ramazanda yılbasınd ıslemler yavaslayabılır dıye.benım esım turk vatandası benım 14 hafta oldu nerdeyse maıl attım 17 hafta ortalama sure demısler.allahım tum bekleyenlerın yardımcısı olsun.hemen acılen cıkartsın rabbım vızelerını herkesın.
-
- NT2