Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- iv22
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
- Yabanci_Ulke: Belgique - Liège
Re: Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
neden soruyosun ?
14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika gent
Arkadasım ekonomık yonden dıyorsun da para hersey demek degıldır tmm guzel para kazanıyorsun ama evınde kapıyı actıgında yatacaklardan bıkıyorsun yok sene sonu vergısı yok bılmem ne vergısı hadı onu gec bı ev alıyorsun 25 sene borclanıyorsun kıt kanaat gecınıyorsun hadı onu da gectım hasretlık bambaska sanmasın kımse bız oraya gıdınce gomlek gıravat calısıyoruz en agır ıslerde comurun ıcınde pıslıgın ıcınde calısıyoruz yerı gelıyor lagam suyunun ıcıne elımızı sokuyoruz ıs ıcabı kolanın en ucuzunu goturuyoruz ıse bı su almak ıcın ucuz yerller bulupp toptan alıyoruz ucuz marketler ıcın 40-50 km uzaklara gıdıyoruz eger kı ben orada yapptıgım ısı turkıyede yapayım daha guzelpara kazanırım
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
sen burayi ne zannediyosun bilmiyorum ama hicbirzaman avrupa meraklisi olmadim.iyiki olmamisim cunku hayal kirikligi yasardim.benim turkiyedede durumum iyidi allaha sukur maddi yonden.maddi yonden rahatligi dusunup gelmedim buraya.bunu dusunerek gelenler bence hata eder cunku cogu surunuyo burda.sevdigim icin geldim ben.yine olsa yine yine gelirim.sevdigim var cunku.yakinda bebegimde olcak.bu herseye degeriv22 yazdı:Gerçekci olalım zeyna. Türkiyede sürünmektense sevmesende sükretmelisin haline ordaki hayatına.. Ben anlamıyorum ya, özeniyosunuz avrupa diyosunuz göklere çıkarıyosunuz gidincede sikayet ediyosunuz.
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
- iv22
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
- Yabanci_Ulke: Belgique - Liège
iyi o zaman Allah yardımcın olsun
14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Asice sen calisiyorsunda bunlari soyluyorsun , ben calismiyorum senin anlattiklarinin hepsini teker teker yapiyorum . Ucuz mal nerde Tayfun oraya gidiyor . 45 centlik kolalardan paket ile aliyorum .Ekmegin ucuzu ,suyun Carfour olani ... Sigarayi tutun alip kendim sariyorum . Insallah kurtulurum su illetende daha guzel olur . Kablolu televizyonu bile kapattirdim .Anten takcam . Eti Faslilardan aliyorum ucuz oluyor .
Bunlarin hepsini Anversteki arkadaslardan ogrendim , cok iyi oldu tek kisinin maasi ile gecinmek dert .
Herseyin vergisi var arkadas .Yahu 10 adet cop posetine 7.5 euro veriyorsun , baska posetle atmak yasak .Arabani sokaga koy 2 saati 1 euro .. Gecen cocuklari hayvanat bahcesine gotureyim dedim , kisi basi 19 euro .. Yahi hayat cok pahali , hemde cok .
Turkiyede hayat daha guzel ,bolluk cok, ben bunu 2 haftada anladim .O buyuk paralarin kazanildigi yillar eskidenmis .Simdi herkeste gecim derdi var .En buyuk sorunda 2. sinif insan muamelesi gormek.
Yinede mecburiyetler insani caresiz kiliyor .Allah kimseyi ailesinden uzak birakmasin .
Bunlarin hepsini Anversteki arkadaslardan ogrendim , cok iyi oldu tek kisinin maasi ile gecinmek dert .
Herseyin vergisi var arkadas .Yahu 10 adet cop posetine 7.5 euro veriyorsun , baska posetle atmak yasak .Arabani sokaga koy 2 saati 1 euro .. Gecen cocuklari hayvanat bahcesine gotureyim dedim , kisi basi 19 euro .. Yahi hayat cok pahali , hemde cok .
Turkiyede hayat daha guzel ,bolluk cok, ben bunu 2 haftada anladim .O buyuk paralarin kazanildigi yillar eskidenmis .Simdi herkeste gecim derdi var .En buyuk sorunda 2. sinif insan muamelesi gormek.
Yinede mecburiyetler insani caresiz kiliyor .Allah kimseyi ailesinden uzak birakmasin .
-
- Mezun-BE
cop poseti parali goturup kendim atayim desen o da parali.adamlarin copu bile degerli.heryere atamazsin.hastaneye git para.ilac al para.sigortan olsun olmasin para oduyosun.eve mektup geldimi korkuyorum yine yatacak geldi diye.hic bitmiyo ki.herseye vergi;herseye para.hersey gercekten cok pahali burda.hele de tek maasla cok zor gercekten.kadinlarin cogu fabrikada yada cilek tarlalarinda mevsimlik isci olarak calisiyo.kocalarida kahve koselerinde paralari harciyo.sonrada izin icin kredi cekiyolar son model arabalarla turkiyeye gidip hava basiyolar.ne yazik ki bizim insanlarimizda bunlara aldaniyo.dediginde haklisin eskiden cok iyimis hayat sartlari burda.nevilen yazdı:Asice sen calisiyorsunda bunlari soyluyorsun , ben calismiyorum senin anlattiklarinin hepsini teker teker yapiyorum . Ucuz mal nerde Tayfun oraya gidiyor . 45 centlik kolalardan paket ile aliyorum .Ekmegin ucuzu ,suyun Carfour olani ... Sigarayi tutun alip kendim sariyorum . Insallah kurtulurum su illetende daha guzel olur . Kablolu televizyonu bile kapattirdim .Anten takcam . Eti Faslilardan aliyorum ucuz oluyor .
burda bizi baglayan bisey olmasa gercekten cekilmez olur hayat.allah herkesin yardimcisi olsun...
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
eskıden belcıkadan fılan gelenler havalanırdı ıste orada sosyal hak cok hastanelerde sıra olmuyor kalabalık olmuyor falan fılan ben 8 ay durdum belcıkada su an ızındeyım ay ıcınde kendım ıcın hastaneye gıtmedım ama yolum dustu evet gercekten yogunluk yok kalabalık degıl ama sebebı hak hukukdegıl arkadaslar gırıyorsunuz sadece muyene ucretı 50 mı 60 euro mu ne calıssan bıle verıyorsun bu parayı adamlar taktıkları seruma kadar ekstra parasını alıyorlar ama bızım turkıyemızde bedava rahatlıkla gıdıyorsun para derdı yok en azından ee halı ıle kalabalık olucak tabı devlet verdıgı yardım parasının bıle vergısını alıyor ınsan hayretler ıcıne dusuyor acıkcası anlatmakla bıtmezz bu gavurun dertlerı
-
- Mezun-BE
okul arkadaslarimdan biri esini hastaneye goturmus.ambulans kullanmadigi halde 80 euro ambulans parasi gelmis.adamlar onun bile parasini aliyo ya var mi boyle bisey.bura cokmu farkli sanki.gecen acile gittim rahatsizlandim tam 5 saat doktor bekledim.birde turkiyeyi begenmez kokuklar.iceriye muayene icin kaydini yaptirdigin anda 60-70 euro hesaba geciyo.ister muayene ol ister olma.cok kotu ya buranin sistemiasicee yazdı:eskıden belcıkadan fılan gelenler havalanırdı ıste orada sosyal hak cok hastanelerde sıra olmuyor kalabalık olmuyor falan fılan ben 8 ay durdum belcıkada su an ızındeyım ay ıcınde kendım ıcın hastaneye gıtmedım ama yolum dustu evet gercekten yogunluk yok kalabalık degıl ama sebebı hak hukukdegıl arkadaslar gırıyorsunuz sadece muyene ucretı 50 mı 60 euro mu ne calıssan bıle verıyorsun bu parayı adamlar taktıkları seruma kadar ekstra parasını alıyorlar ama bızım turkıyemızde bedava rahatlıkla gıdıyorsun para derdı yok en azından ee halı ıle kalabalık olucak tabı devlet verdıgı yardım parasının bıle vergısını alıyor ınsan hayretler ıcıne dusuyor acıkcası anlatmakla bıtmezz bu gavurun dertlerı
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
Herseye ragmen mutlu olmayı basarmamız sart hersey bı yana arkadaslar es secımıne dıkkat edın arada daglar kadar kultur ayrılıgı ve fıkır ayrılıgı var yuzde 90 ında boyle bu acı ama gercek evlılıklerın cogunun bıtme sebebı buu ayak uyduran sabreden yuvasını devam ettırebılıyor ayk uyduramayanda ayrılıyor sonra ayrılanların adı belcıka ıcın gelmıse cıkıyor oyle bı memleket kı burası kedıye aslanı bogduruyor
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika-Antwerpen
23 Temmuz 2010 İKS evrak teslim
26 Temmuz 2010 Konsolosluk mülakat
29 Temmuz 2010 Vizeli pasaportum elimde
26 Temmuz 2010 Konsolosluk mülakat
29 Temmuz 2010 Vizeli pasaportum elimde