:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Ferhat ozelden yeni numarani yolla bana .
Sen pintilestin , ben ararim merak etme . O kiymetli paraciklarini yastiga doldurmaya devam et .
Sen bana ; '' Bana cok yardim ediyorsun , erkek sozu eger vizem cikarsa buraya her zaman gelip insanlara yardim edecegim , vizem cikti diye burayi unutmayacagim '' demedin mi ?
Ferhat Abi , seni varya cimcimlerim sabahlara kadar .
Cocuklar buyudu , gecen televizyonun kablosunu cekistirirken dusurup kirmislar.
Kayn validenin 2 tane uyuz fino kopegi var , birinin kulagini isirmislar.Kadin dikis attirmis.
Cocuklar biraz hiperaktif olcak sanirim . Allah analarina sabir versin .
Sen pintilestin , ben ararim merak etme . O kiymetli paraciklarini yastiga doldurmaya devam et .
Sen bana ; '' Bana cok yardim ediyorsun , erkek sozu eger vizem cikarsa buraya her zaman gelip insanlara yardim edecegim , vizem cikti diye burayi unutmayacagim '' demedin mi ?
Kayn validenin 2 tane uyuz fino kopegi var , birinin kulagini isirmislar.Kadin dikis attirmis.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
hic gulecegim yoktu nevilen ya.kopegin kulagini mi isirmislar sen yaz bunlari burdan atabilgin kiz mi verir size. senin ufakliklar evde kalcak bellinevilen yazdı:Ferhat ozelden yeni numarani yolla bana .
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mardin
- Yabanci_Ulke: belçika-antwerp
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Mezun-BE
ne icin randevun vardi ki Baris ? 5 yillik icin mi ?
zira Brukselden sabika kaydini nasil alacaksin ki , ve saglik raporunu ..
Baris senin esin Belcika vatandasiydi degil mi
zira Brukselden sabika kaydini nasil alacaksin ki , ve saglik raporunu ..
Baris senin esin Belcika vatandasiydi degil mi
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Mezun-BE
Baris ben seni oturum aldi biliyordum ya ,belediyeye kayit oldun sana gecici bir belge verdiler,sonra randevu verdiler ileri bir tarihe,o zaman evrak listesini soylemediler mi , yaninizda sunlari goturun diye?randevuya gidince mi ogrendin sen bu belgeleri?Baris esin Turk pasaportlu mu abicim,unutuyorum bazen sikintidan.Cunku daha gecen gun boyle bir durum duymustum,ne Sabika kaydi,ne saglik belgesi duydum .
Bende Polis isini hallettim . Sozde gecen Pazartesi gelmis evde kimseyi bulamamis.Birgun bu polis memurunu oldurecegim .Allahtan karakola gitmeyi akil ettimde numarasini aldim, yoksa benim isimi baltalicak bu herif.Ne bir kagit birakmis ne bir not. Cumartesi odasina cagirdi , sorun yapmadan verdi belgeyi . Agustosun 28 inede randevu vermisler .Zira avukatin destegi olmasa bunlar beni aylarca sallardi.Simdi 3 hafta sonrasina randevu veriyorlar,halbuki ilk geldigimde aradigimda randevu almaniz 6 ayi bulur demislerdi.. Heralde gecici oturumu verecekler ,yada o belediye kayit kagidini . Istedikleri evraklarda sunlar ;
Polis belgesi,pasaport fotokopileri , Evlilik kayit ornegi (Formul B) yanliz bu formul B yi Tercume edilmis,Apostillenmis istiyorlar . Bu nasil oluyor aklim ermedi . Bizdeki Cok dilli Formul B kabul gormuyor mu ? Ben gelirken yeni tarihli ve cok Dilli Formul A ve B getirmistim zaten . Simdi tekrardan Formul B cikartip,tercume ettirip Apostil mi ettirecegiz ?
Boyle bir durumda , Evlilik kayit ornegini tercumesini ve apostilini Elcilikten halledebiliyor muyuz ?
Yoksa Babama soyliyeyim Nufustan alsin hemen yollasin bana ,burda tercume ettirir,elciliktede Apostil yaptiririz heralde .
Bende Polis isini hallettim . Sozde gecen Pazartesi gelmis evde kimseyi bulamamis.Birgun bu polis memurunu oldurecegim .Allahtan karakola gitmeyi akil ettimde numarasini aldim, yoksa benim isimi baltalicak bu herif.Ne bir kagit birakmis ne bir not. Cumartesi odasina cagirdi , sorun yapmadan verdi belgeyi . Agustosun 28 inede randevu vermisler .Zira avukatin destegi olmasa bunlar beni aylarca sallardi.Simdi 3 hafta sonrasina randevu veriyorlar,halbuki ilk geldigimde aradigimda randevu almaniz 6 ayi bulur demislerdi.. Heralde gecici oturumu verecekler ,yada o belediye kayit kagidini . Istedikleri evraklarda sunlar ;
Polis belgesi,pasaport fotokopileri , Evlilik kayit ornegi (Formul B) yanliz bu formul B yi Tercume edilmis,Apostillenmis istiyorlar . Bu nasil oluyor aklim ermedi . Bizdeki Cok dilli Formul B kabul gormuyor mu ? Ben gelirken yeni tarihli ve cok Dilli Formul A ve B getirmistim zaten . Simdi tekrardan Formul B cikartip,tercume ettirip Apostil mi ettirecegiz ?
Boyle bir durumda , Evlilik kayit ornegini tercumesini ve apostilini Elcilikten halledebiliyor muyuz ?
Yoksa Babama soyliyeyim Nufustan alsin hemen yollasin bana ,burda tercume ettirir,elciliktede Apostil yaptiririz heralde .
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
nevilen yazdı:Baris ben seni oturum aldi biliyordum ya ,belediyeye kayit oldun sana gecici bir belge verdiler,sonra randevu verdiler ileri bir tarihe,o zaman evrak listesini soylemediler mi , yaninizda sunlari goturun diye?randevuya gidince mi ogrendin sen bu belgeleri?Baris esin Turk pasaportlu mu abicim,unutuyorum bazen sikintidan.Cunku daha gecen gun boyle bir durum duymustum,ne Sabika kaydi,ne saglik belgesi duydum .
formul B zaten latince yazilmis ve cok dilli neyini tercume attirceksin cok sacma. yani ben direk getirdim teslim ettim tercumesi olan seyin tercumesi mi olur anlamadim.
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
-
- Mezun-BE
Ozl , bu belge zaten cok dilli biliyorsun Cok dilli Belgeyede Apostil vurulmuyor .
Ben bunlarin 1 isine akil erdiremiyorum . Bugun yarin aricam tekrar orayi .
Eger kabul etmiyorlarsa , ne yapayim gidip ozel Flemenceye cevirtirim .Apostil vurdururum .
Yoksa yine ugrastirirlar .
Ozl senin formul B Apostilli miydi hatirliyor musun ?Ben Cok dilli belgelere Apostil gerekmiyor diye biliyordum,hatta vize basvurusunda dahi apostil ettirmeden teslim ettim .Hemde 3 undede .
Ben bunlarin 1 isine akil erdiremiyorum . Bugun yarin aricam tekrar orayi .
Eger kabul etmiyorlarsa , ne yapayim gidip ozel Flemenceye cevirtirim .Apostil vurdururum .
Yoksa yine ugrastirirlar .
Ozl senin formul B Apostilli miydi hatirliyor musun ?Ben Cok dilli belgelere Apostil gerekmiyor diye biliyordum,hatta vize basvurusunda dahi apostil ettirmeden teslim ettim .Hemde 3 undede .