OTURUM KARTI GELMEDIIIII

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: d.bakir
Yabanci_Ulke: vlaardingen

OTURUM KARTI GELMEDIIIII

Mesaj gönderen yaram »

Mrh arkadaslar hollandaya geleli 2 ayi gecttii oturum akrt bas vurusnuda yapttim bize 4 hafta dediller 6 hafta gecti tekar aadik tatilde herkes deddi oyuzden 2 hafta daha uzayacak neyse onuda bekledik 2 aya yakin oldu halla haber yok benden sora gelen arkadaslarda aldi ama tabi baska beledyelerden ayni sorunu yasiyan varmi 2 ay oldu halla kartimdan haber yok en son sikayet mektubu ayzdik yoladik simdi bekliyoz simdiden tskler

alperenNL
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sivas
Yabanci_Ulke: holanda

Re: OTURUM KARTI GELMEDIIIII

Mesaj gönderen alperenNL »

arkadasim canini sikma mutlaka gelir bazen boyle seyler oluyor insallah tez zalmanda gelir bende isimin oturumumunu uzatmak icin basvuru yaptim nerdeyse uc ay omouypr ama halen bisey ypok gecenlerde aradim belediyenden sitikir alin dediler galiba teknik arza var ind de takma kafana mecbur gelecek

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: OTURUM KARTI GELMEDIIIII

Mesaj gönderen Geluk »

Selam arkadasim
denildigi gibi tatil yuzunden uzatmalar oluyor ama merak etme eninde sonunda gonderirler.
benimde kardesim hollanda pasaportu icin basvuru yapti. ama hala cvp gelmedi.aradigimizda bekleyin deniliyor..!

kolay gele

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön