lutfen yardim oturum karti

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
montaj
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kocaeli
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam

lutfen yardim oturum karti

Mesaj gönderen montaj »

arkadaslar gercekten boyle bir site ariyordum bulduyuma sevincliyim benim sorum olucakti simdi ben 10 yildan 6 ay fazla yasal olarak hollandada ikamet ediyorum fakat calismisliyim yok sosyal yardil aliyorum benim kartim regulier bepaalde tijd 5 yillik kendi ustume fakat ben suresiz kart alamammi 10 yildan fazla burdayim benden calisma sarti falan isterlermi esimin hollanda cocuklarin hollanda pasaportu var bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler

montaj
Beginner
Beginner

Re: lutfen yardim oturum karti

Mesaj gönderen montaj »

konuyu acaba yanlis yeremi actim bilmiyorum eyer oyleyse ozur dilerim ama bu bilgi bana gercekten lazim eyer yanlis yerdeysem bilen arkadaslar lutfen beni yoneltsinler tesekkurler

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

montaj
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen montaj »

ilk once gercekten cevapin icin cok ama cok tesekkur ederim ben bilirsin bizde kahve agizlari meshurdur ben bir yerden duymustum eyer burada hollandada 10 seneyi yasal oturumla gecirirsen bu sartlar aranmadan alinir diye duymustum ama simdi oyrendim aydinlattiyin icin tesekkurler sagolasin

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön