Belçika'da oturum
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: bruxell
Re: Belçika'da oturum
baris ne zamandır bekliyorsun polisi?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
cuma gununden beri jupp
-
- Beginner
Polis geldi sonunda; sansima polis 2 haftadir tatildeymis ve bosuna beklemisim. 15 gun sonrasina belediyeye randevu yazdi. Bu arada bir bilgilendirme yapayim burada 3 hafta kaldiktan sonra Istanbulda ne yazikki dedemi kaybettik ve Turkiyeye gitmek zorunda kaldim, 2 hafta kaldim ve geri donusumde hicbir sorunla karsilasmadim.
Yani forumdaki arkadaslarda o konuda rahat olabilirler eger vizeniz multi giris cikisli ve vize tarihiniz gecmemisse istediginiz kadar giris cikis yapabilirsiniz.
bu arada belediyeden direkt 5 yillik oturum vereceklerini soylediler, bununla ilgili bilgisi olan var mi ve ne kadar surede sonuclaniyor?
Yani forumdaki arkadaslarda o konuda rahat olabilirler eger vizeniz multi giris cikisli ve vize tarihiniz gecmemisse istediginiz kadar giris cikis yapabilirsiniz.
bu arada belediyeden direkt 5 yillik oturum vereceklerini soylediler, bununla ilgili bilgisi olan var mi ve ne kadar surede sonuclaniyor?
- atabilgin
- Mezun-BE
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
jupp yazdı:Polis geldi sonunda; sansima polis 2 haftadir tatildeymis ve bosuna beklemisim. 15 gun sonrasina belediyeye randevu yazdi. Bu arada bir bilgilendirme yapayim burada 3 hafta kaldiktan sonra Istanbulda ne yazikki dedemi kaybettik ve Turkiyeye gitmek zorunda kaldim, 2 hafta kaldim ve geri donusumde hicbir sorunla karsilasmadim.
basin saolsun arkdsm bende dedemi yeni kaybettim cok aci bi durum ...allah size ve ailenize sabir versin ins ins ins...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
turk konsolosluguna bildirmene gerek oldugunu dusunmuyorum. ayrica birlikte yasayarak vatandaslik alacaginida dusunmuyorum.
NOt: bu benim fikrim kesinligi yok.
NOt: bu benim fikrim kesinligi yok.
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Belcika-Liege
Birde Baska bir soru sormak istiyorum.Belcikaya aile birlesimi ile gelmis ve vatandslik almis olan varmi.VAr ise sartlar kriterler nelerdir