uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar.......
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar.......
cok degerli arkadaslarim bende hollandaya geleli 7 ay oldu yaklasik ve o sureden beri siteyi cok fazla takip edemiyordum esim den aliyordum haberlerinizi malesef buraya geldikten 2 ay sonra tatsiz bir hastaligim cikti ki ve ben 2 haftalik anne adayi idim bu durum beni esimi ve ailemi baya bir uzdu....cok sukurki yavas yavas toparlaniyorum suan kendimi daha iyi hissediyorum ve bu uzun surede sizlerin sevinclerine uzuntulerine ortak olamadigim icin hepinizden ozur diliyorum...simdi bebegimin gelecegi gunu sabirsizlikla bekliyorum rabbim bu mutlulugu hepinize tattirsin insallah....yarinda okula basliyorum bakalim nasil olacak nelerle karsilasacagim bilemiyorum malesef insallah hersey guzel olur diyebiliyorum sadece....bu arada vizesi cikan arkadaslarimi tebrik ediyorum ins buraya geldikten sonrada hersey gonullerince olur.....vize bekleyen arkadaslarimada bol sabir diliyorum...rabbim yardimciniz olsun insallah...ramazaniniz hayirli ve mubarek olsun hepinizin...cok ozlemisim gercekten sitede yazi yazmayi yeni haberleri okumayi sevinci uzuntuyu paylasmayi....dua ile kalin hepiniz.....
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar.......
Merhaba ikra aramiza tekrar hosgeldin ve cok gecmis olsun. Umarim hersey yolundadir.
Insallah saglikli bir sekilde bebeginiz dunyaya gelir.
Insallah saglikli bir sekilde bebeginiz dunyaya gelir.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
- Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..
merhaba ikra bende forumda yenilerdenim bende yeni hollandali oldum iyi dileklerin icin teskkr ederiz sanada gecmis olsun allah bir an once sagligina ve bebegine kavusmayi nasip etsin..gorusmek uzere allaha emanet ol//
#kocadeli#
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
tekrar aramiza hsgeldin ikra arkdsm,,,umarim hersey yoluna girer ve hersey istedigin gibi gonlunce olur,,,iletinden pek anlayamadim anne adayi IDIM demissin suan bebis bekliyomusun anlayamadim ama eger bekliyosan rabbim sagsalim kucagina almani ve hayirli evlatlar nasip etsin eger hamile deilsen ve istiyosan en kisa zamanda mujdeli haberi duymani dilerim arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim arkadaslar....sansli arkadasim evet bebisimi bekliyorum 5 aylik hamileyim insallah seninde bebis haberlerini aliriz diyorum simdilik hersey yolunda bakalim hollandada bizi daha neler bekliyor...(pozitif dusunelimki hersey daha kolay daha guzel olsun)....
- sansli
- Ogretmen
ikra yazdı:hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim arkadaslar....sansli arkadasim evet bebisimi bekliyorum 5 aylik hamileyim insallah seninde bebis haberlerini aliriz diyorum simdilik hersey yolunda bakalim hollandada bizi daha neler bekliyor...(pozitif dusunelimki hersey daha kolay daha guzel olsun)....
aa cok sevindim ozaman senin adina tatlim allah tamamina erdirsin...rabbim hayirli evlat(lar) nasip etsin...ben once su okul islerini bi halledeyim sonrasi kolay olur ins ins ins...umarim hersey yolunda gider senin icin...dogru soyluyosun pozitif dusunelimki hersey pozitif olsun...
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
aman bu ne guzel haber boyle.yanliz deilim bi hamile daha var sitede (yanlis hatirlamiyosam baska yoktu) hayirli olsun canim bebegin.bende 7.ayima girdim.ne cabuk geciyo zaman.ayrica cok gecmis olsun.bebeginin durumu iyi deil mi?ikra yazdı:hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim arkadaslar....sansli arkadasim evet bebisimi bekliyorum 5 aylik hamileyim insallah seninde bebis haberlerini aliriz diyorum simdilik hersey yolunda bakalim hollandada bizi daha neler bekliyor...(pozitif dusunelimki hersey daha kolay daha guzel olsun)....
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
- sansli
- Ogretmen
evet zeyna yaaa ne cabuk geciyo zaman,,,daha dun gibi hatirliyorum sen yeni gitmistin belcikaya yeni hamile oldugunu ogrenmistin doktora gidicektin biraz telasliydin doktor ne diyecek fln diye simdi hamile oldugun kesin ve ustunden aylar gecmis ozaman 2 aylik flndi biz senle konustugumuzda simdi ise dogumuna az bi zaman kaldi cnm yaa rabbim tamamina erdirsin kolayliklarla kucagina almani nasip etsin ins ins ins,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
evet canim zaman ne cabuk gecmis.2 aylik bile deildi.tesekkur ederim darisi basina insallah.3 kere soyluyorum senden kaptim ins ins ins ama zamani gelince tabi.buraya gelisim daha dun gibi.birde bakcaz yillar gecmis ustunden.hayat iste...sansli yazdı:evet zeyna yaaa ne cabuk geciyo zaman,,,daha dun gibi hatirliyorum sen yeni gitmistin belcikaya yeni hamile oldugunu ogrenmistin doktora gidicektin biraz telasliydin doktor ne diyecek fln diye simdi hamile oldugun kesin ve ustunden aylar gecmis ozaman 2 aylik flndi biz senle konustugumuzda simdi ise dogumuna az bi zaman kaldi cnm yaa rabbim tamamina erdirsin kolayliklarla kucagina almani nasip etsin ins ins ins,,,
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
- sansli
- Ogretmen
evet iste baya kucuktu dedigin gibi 2 aylik bile degildi (2 aylik flndi derken onu kastetmistim )
ben bunu dindar bi arkdsmdan duymustum dogrulugunu tabiki bilemem ama fazla soylemekten zararda gelmez hani yani...eger uc kere soylersen meleklerde sahitlik edermis dilegine demisti arkdsm,,,evet bende dun gibi hatirliyorum geldigim gunleri ama simdi 2 sene gecmis ustunden...gercekten HAYAT,,,
ben bunu dindar bi arkdsmdan duymustum dogrulugunu tabiki bilemem ama fazla soylemekten zararda gelmez hani yani...eger uc kere soylersen meleklerde sahitlik edermis dilegine demisti arkdsm,,,evet bende dun gibi hatirliyorum geldigim gunleri ama simdi 2 sene gecmis ustunden...gercekten HAYAT,,,
hollandadayim(2008-5)