İşsizlik parası hakkında..

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: İşsizlik parası hakkında..

Mesaj gönderen nevilen »

Yok Edoxia , benim esim Hollandali , Flemen yani ..Turk kokenli degil .Zaten bu bir onem tasimiyor.
Bu Belcikanin huyu suyu degisik , bir sehirde olan bir sehirde olmuyor .Bizim alisik oldugumuz bir durum degil bu .Sen en iyisi Beledyeye falan sor .Sonra basin agrimasin .

ozl
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers

Re: İşsizlik parası hakkında..

Mesaj gönderen ozl »

:)) hyr flaman bolgesi de walon bolgeside kendi kafalarinin dikine gidiyorlar:)) ayni ulke ama nerdeyse ayrilma noktasindalar. flaman bolgesinde nevilen in dedigi gibi kurslar esi belcika ve ab disindan olan kisilere mecburi. walon bolgesinde ise bu mecburiyet yok diye biliyorum. zaten konusulan resmi diller, prosedurleri, brokrasileri, kulturleri vs vs farklilar iste. bu farkliliklar nedeniyle zamaninda walon bolgesindeki avukat bile bize yardimci olamayacagini soylemisti. gerisini sen dusun. bu arada flaman bolgesinde yasayan belcikalilar ne kadarda hollandaya yakin ve flaman olsalarda hollandalilardan da cok farklilar:))
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön