is basvurusu

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

doublee
Beginner
Beginner

is basvurusu

Mesaj gönderen doublee »

iyi gunler arkadaslar birsey sormak istiyorm ben calismak istiyorm turk konsolosluguna basvurmayi dusunuyrum turkiyede universite bitridim burdada nv2 aldim gunduzleri calisip aksamlarida okula gitmeyi dusunuyrm is basvurusu icin kons basvuracagim ama brdaki is basvurulari nasil yapiliyor cv ve birde mektup mu yazmn lazm bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendiririse sevinirim simdiden tesekkurler.

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: is basvurusu

Mesaj gönderen Geluk »

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

doublee yazdı:iyi gunler arkadaslar birsey sormak istiyorm ben calismak istiyorm turk konsolosluguna basvurmayi dusunuyrum turkiyede universite bitridim burdada nv2 aldim gunduzleri calisip aksamlarida okula gitmeyi dusunuyrm is basvurusu icin kons basvuracagim ama brdaki is basvurulari nasil yapiliyor cv ve birde mektup mu yazmn lazm bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendiririse sevinirim simdiden tesekkurler.
......
burdaki ,,
turk konsoloslugunuz once tel aciniz!
on bilgi aliniz turkce tabii ki,,
cv is murcatanizini (memur olarak calismak isdediginizi yaziniz
(pc kullanabiliyormusunuz?)turkce yazarsiniz!kolay gelsin..stajerlerde zorluk gozukmez!!!.....
Kolay gelsin.....Diploma ve certifikalarinizi/pasaport ve nufuz cuzdaninizin/yerlesim oturum kartinizi/Hollanda verginumaranizi
...... eklersiniz! Turkiye vergi numaranizi da ekleyiniz!!iki yonlu cv bilgileriniz bulunsun!

doublee
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen doublee »

konsoluslukta sinav sarti var sinavi giriyorsn sonra kazanirsan aliniyorsn.birde cok iyi hollandaca ve ingilizce konusma sarti ariyorlar.malesef yatti bu is benim icin.hem kendimi gelistirebilcegim hemde para kazanacagim bir is ariyorum bilgisi olanlar buraya yazarsan cok sevinirim cwiye gittim gelecek hafta randevum var bakalim diplomami cevirecekler buranin sartlarina gore.ama iyi bir is bulmk istiyrsam staat examen 2 yapmak zorndaymism vs vsvs .insnin hayatindan biktiriyor bunlr ya...

ozlembatman
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen ozlembatman »

merhaba arkadasim;ben de 1.5 senedir Hollandadayim,profiel toets ile mo toets u aldim;okulda niveau3 e devam ediyorum ve senin gibi bende is ariyorum.Turkiyede 4 yillik iktisat bitirdim ve burda cwi de diplomami cevirdiler hbo seviyesinde cikti;burda universiteye devam edebilmek icin staat examen2 yi yapmam gerek.
bir cok is bulma adresleri buldum internette;monsterboard.nl var vacaturebank.nl var.cv olusturuyorsun ve sirketler isverenler burdan cv ni gorup arayabiliyorlar.ben cv me su an okulda niveau3 e devam ettigimi ve ingilizcemin cok iyi olmadigini yazmama ragmen;hergun 2/3 mail ve telefon geliyor.cv de yazdiklarimi onlara da soyluyorum;konusmama bakiyorlar ve genelde is icin yeterli degil diyorlar.
sende bu sitelerde cv olusturabilirsin.

“Kendinizi Tanitin, Dusuncelerinizi Paylasin” sayfasına dön