Annem icin istek yapmak istiyoruz ama bir sorun var :(

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
Esra70
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Karaman
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Annem icin istek yapmak istiyoruz ama bir sorun var :(

Mesaj gönderen Esra70 »

S.a arkadaslar.Ben Hollandaya gelmeden annem gelip gitmisti.Vizesi 45 gunluktu ama annem gec cikis yapti.Dugunumde tekrar istek yaptik ama vize onaylanmadi gec cikis yaptigi icin simdi tekrar istek yapmak istiyoruz.Ama burdan ciksinin uzerinden 5 yil sure gecmesi gerekiyormus vize vermeleri icin ve daha 5 yil dolmadi.Simdi istek yapsak nasil bir yol izlemeliyiz.Sizce baska ulkeden istek yapsak onaylanirmi veya NL den yapsak sorun yasarmiyiz ? Dusuncelerinizi ve bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Selam ve Dua ile.

denok79
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: Annem icin istek yapmak istiyoruz ama bir sorun var :(

Mesaj gönderen denok79 »

Siz siz olun kesinlikle turistik vize ile ziyretlerde son vize tarihini gecirmeden ziyaret yaptiginiz ulkeyi terk edin! Boyle durumlarda 5 yil boyunca turistlik amacli shengen vizesi alamiyorsunuz.Ayni sey bizimde basimiza gelmisti 5 yil boyunca anneme vize vermemislerdi.5 yili doldukdan sonra tekrar alabildik.

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön