Samenwonen basvurmusken evlenirsek???

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
tuaydin
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda

Samenwonen basvurmusken evlenirsek???

Mesaj gönderen tuaydin »

selamlar arkadaslar, biz basvurumuzu samenwonen olarak yapmistik, ancak basvurali 3 ay gecti, biz de evlendik resmi olarak, basvurumuz da son asamadaymis, evlendigimizi haber vermelimiyiz? aslinda versek daha iyi tabi ama bu sefer tekrar bi 3 ay daha beklemekten korkuyoruz, zaten zor gecirdik bunca vakti, siz ne dersiniz, vizeyi alirken konsoloslukta bi sikinti cikarmi? veya vizeyi aldim ve geldim hollandaya diyelim, evlendigimizi ind'ye o zman haber versek bi sorun olurmu? Selametle..

conhoney
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen

Re: Samenwonen basvurmusken evlenirsek???

Mesaj gönderen conhoney »

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

merhaba arkadasim bende hollandaya samen wonen olarak geldim ve seninle ayni durumdaydim senden vizeni almaya giderken yaninda formul b isteyecekler formul b evlendigine dair belgen olacak hollandaya geldigin zaman oturum karti alirken islemlerin biraz daha uzayabiliyor cunku sen islemlere bekar olarak basliyorsun ind otamatik olarak onlari kayit altina almak icin ek sure istiyor aklinda her hangi bi soru isareti olmasin bende geleli 1 ay 10 gun oldu sorun yasamadan umarim buralara gelirsin..kafana takilan bi soru olursa sorabilirsin gorusmek uzrer...
#kocadeli#

umtkbr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda

Mesaj gönderen umtkbr »

arkadasım kafanıza gore ıs yapmayın derım bı avukata sorsanız daha ıyı bence yada tecrubesı olan baska bırılerıne bızım basvuruda uc ay oldu bı haber alamadık ıns hayırlı haberler alırız allahın ıznıyle slmlar....

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL

umtkbr yazdı:arkadasım kafanıza gore ıs yapmayın derım bı avukata sorsanız daha ıyı bence yada tecrubesı olan baska bırılerıne bızım basvuruda uc ay oldu bı haber alamadık ıns hayırlı haberler alırız allahın ıznıyle slmlar....

ben kafama gore is falan yapmadim ayni sekilde geldigim icin ve bilgim oldugu icin arkadasa yardim etmek istiyorum....
#kocadeli#

tuaydin
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen tuaydin »

kocadeli yazdı:
umtkbr yazdı:arkadasım kafanıza gore ıs yapmayın derım bı avukata sorsanız daha ıyı bence yada tecrubesı olan baska bırılerıne bızım basvuruda uc ay oldu bı haber alamadık ıns hayırlı haberler alırız allahın ıznıyle slmlar....

ben kafama gore is falan yapmadim ayni sekilde geldigim icin ve bilgim oldugu icin arkadasa yardim etmek istiyorum....
Arkadaslar, tabiki de kimse kafasina gore is yapmaz, ama bu forumun amaci da bu iste, herkes tecrubelerini birbirleriyle paylasiyor ve sonucta kazanan biz oluyoruz ins.
Kocadeli kardesim, hangi asamalarda neler yaptigini detayli olarak anlatirmisin..

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL

tuaydin kardesim sana ozel mesaj olarak benim hangi yollardan gectigimi sana aktardim inan samen wonen olarak gelenlerde benimle ayni yollardan gececektir umarim sana yardimci olur solediklerim gorusmek uzere #kocadeli#
tuaydin yazdı:
kocadeli yazdı:

Arkadaslar, tabiki de kimse kafasina gore is yapmaz, ama bu forumun amaci da bu iste, herkes tecrubelerini birbirleriyle paylasiyor ve sonucta kazanan biz oluyoruz ins.
Kocadeli kardesim, hangi asamalarda neler yaptigini detayli olarak anlatirmisin..
#kocadeli#

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön