AILE birlesimi yardim

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
ogrenci33
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Mersin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Haarlem

AILE birlesimi yardim

Mesaj gönderen ogrenci33 »

Merhaba arkadaslar

Oncelikle biraz aciklama yaparsam daha cok verim alabilecegimi dusunuyorum ben 2007 yilinda hollandaya geldim ogrenci vizesiyle . 1 yil gecmeden vizemi samenwonen a cevirdim(Hem calisip hemde okula devam etmek icin ) nisanlim okudugu icin onunla samenwonen yapamazdim maas yetersizliginden. Suanda samenwonen yaptigim kisi evlenecek ne yapacagimi sasirdim. Nisanlimin okulu bu yaz bitiyor 23 yasinda yastan bir sorun yok. Fakat maas olayi canimi sikiyor suanda 2014 yilina kadar vizem var fakat biran once bildirmem gerektigini dusunuyorum yoksa sorun teskil edecek gibi geliyor. Acaba merak ettigim eger evlenirsek 2mizin maasi 1300 euro yu gecerse yeterli olurmu?? Brut maasim 1307 euro civarinda 1 yillik kontratim mevcut 5 aydir calisiyorum uyum sinavini gecen yil aldim. ek bilgi olarak soylemekte yarar oldugunu dusunuyorum..

Bilgiis olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim...

Not Eger forumda ayni baslik acildiysa goremedim admin yonlendirirse sevinirim.

Saygilar..

Kullanıcı avatarı
xmultecix
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Turkiye
Yabanci_Ulke: Hollanda

Re: AILE birlesimi yardim

Mesaj gönderen xmultecix »

Merhaba arkadasim durumunu aciklamissin ama cok karisik yazmizsin. Senin su an hollanda da
samenwonen olarak oturumun mevcut. Ama samenwonen yaptigin kisi bir baskasiyla evlenmek
istiyor. Ve senin de nisanlin hollanda da ogrenci ? bunlar ile ilgili daha detay verirsen daha anlasilabilir
olabilir.

Kullanıcı avatarı
iv22
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
Yabanci_Ulke: Belgique - Liège

Mesaj gönderen iv22 »

14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.

ogrenci33
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Mersin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Haarlem

Mesaj gönderen ogrenci33 »

xmultecix yazdı:Merhaba arkadasim durumunu aciklamissin ama cok karisik yazmizsin. Senin su an hollanda da
samenwonen olarak oturumun mevcut. Ama samenwonen yaptigin kisi bir baskasiyla evlenmek
istiyor. Ve senin de nisanlin hollanda da ogrenci ? bunlar ile ilgili daha detay verirsen daha anlasilabilir
olabilir.

Evet aynen boyledir. anladigin gibi ...

Kullanıcı avatarı
xmultecix
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Turkiye
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen xmultecix »

arkadasim bu konuyla alakali IND ye yada bu isler ile ugrasan bir avukata muracaat etmen daha akillica
olur diye dusunuyorum.
Kolay gelsin.

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

eslerinin gelirleri birlikte sayiliyor. yani senin ve esinin geliri indyin istedigi gelir kadarsa sorun cikmaz..!

kolay gele

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön