ACİLL YARDIM (eş yanına tatile gitmek )
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- Sanchantal
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ANTALYA
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Dortrecht
Re: ACİLL YARDIM (eş yanına tatile gitmek )
hocam yeniden yeniden basvurmaktan kastın ne evraklarını geri alırmusun red gelince yoksa bastan mı ? biraz anlatırmısın
21-09-2010 Evlendim...
18-10-2010 İlk Turistik Vizemi Aldım...
09-11-2010 Hollandaya Uçuyorum...
15-02-2011 Sınava Girdim...
18-02-2011 Sinavi Patlattim ...
- Sanchantal
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ANTALYA
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Dortrecht
21-09-2010 Evlendim...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
slm arkadaslar benim esim de hollandada kayin validemgil bana 2 sefer davetiye gonderdiler ikisindede red verdiler (holllandaya gidecek ve geri donmeyecek turst turist orda ne yapacaksam) ama itiraz hakkimiz var biliyosunuz yazdirdim bi tercumana dilekce benim esim hollandada hamile cocugumu gormek benim en dogal hakkim diye rijswijk a gonderdim cocugun olmasina daha 5 ay var bana 3 aylik vize verdiler vize bitti oldu kacak ta kalmak istemiyom ind ye gittik kadina dedik cocugum daha olmadi uzatmak istiyorum olmaz dedi olum olmadiktan sonra uzatamaytiz dedi olaya bakin arkadaslar AMA ISTERSEN KACAK KALABILIRSIN bunu bana ind deden dediler arkamiza baba baka huzunlu bi sekilde donduk avukata danistik gittik ind ye avukat evrak hazirlamis isyeri acmak icin tabi bu arada 6 gun gecti vizemin ustunden ind de avukat damardan bi girdi adamlar bana 3 aylik stiker verdiler 3 aydaha kaldim her 3 ayda bi uzatacaktim stikerimi ama ben degerlendiremedim kayinimin dugunu var diye donus yaptim pismanim simdide aile birlesimine basvuru yaptik allah hepimize kolaylik versin kimseyi ailesinden ayirmasin allahim cok zor