YA BACANAK SORMA BASIMA GELENI BEN HOLLANDADA BALDIZIN EVINDE GORUNUYO YA ADRESIM SABAH SABAH POLIS BASMIS EVI MELIK KACAK BURDA DIYE EVI ARAMISLAR HEHE ULA MILLETIN BIR BIRINDEN HABERI YOK YA NASIL IS BU BEN ANLAYAMIYOM TAPU GIBI PASAPORTTA MUHURUM VAR
not:lutfen iletilerinizin tamaminda buyuk harf kullanmayiniz sadece vurgulamak istediginiz yerlerde buyuk harf kullaniniz...cunku site kurallari geregince iletinin tamaminin buyuk harfle yazilmasi yasaktir...anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...
IND Vizemi onayladııı:)))
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- patlicani
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda